Gå videre til innhold
Hyundai Prophecy. Foto: Hyundai
Hyundai Prophecy. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai viser elbilen Prophecy

Hyundai Motor Company vil vise fram sitt nye elbilkonsept Prophecy under bilutstillingen i Genève i mars. Den nye modellen er et utstillingsvindu for selskapets nyeste designretning. Elbilkonseptet avdukes 3. mars, og vil være utstilt for publikum helt frem til 15. mars.

I tråd med designretningen «Sensuous Sportiness» innehar det nye konseptet en vakker silhuett, som er fremhevet av stilfulle kurver som flyter over en bred hekk og gir utmerket aerodynamikk. Konseptet har en såkalt «boat-tail»-linje skapt av bilens bakre paneler, og denne en komplementert av en integrert spoiler og baklykter med piksellamper.

- Prophecy følger ikke trender, men fremhever i stedet tidløs skjønnhet som vil stå seg over tid, sier SangYup Lee, som leder Hyundais globale designsenter.

- Konseptets ikoniske design utvider Hyundais designspekter enda mer.

Navnet Prophecy reflekterer konseptbilens formål, nemlig å definere retningen for Hyundais fremtidige design. Dette samtidig som den etablerer seg selv som et designikon for Hyundais helelektriske portefølje.

Prophecy blir avduket for verdenspressen klokken 11.45 den 3. mars 2020, på bilutstillingen i Genève. Hyundai vil vise frem sin elektrifiseringsstrategi i form av konseptet «Real Progress is in the Air», som er inspirert av selskapets nye merkevisjon «Progress for Humanity».  

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway