Gå videre til innhold
Konseptskisse av Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Design Center
Konseptskisse av Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Design Center

Pressemelding -

Hyundai slipper konseptskisse av IONIQ 6

  • En konseptskisse viser den aerodynamiske og strømlinjeformede silhuetten til bilen for den nye elbilæraen
  • IONIQ 6 har et unikt og tidløst design som vises frem i sin helhet senere denne måneden

Hyundai Motor Company har i dag sluppet en konseptskisse av designet til den svært spennende og nært forestående elbilen IONIQ 6. Bilen blir den andre modellen på Hyundais dedikerte elbilportefølje IONIQ.

Konseptskissen av IONIQ 6 hinter om bilens unike og strømlinjeformede silhuett. IONIQ 6 er inspirert av Hyundais elbilkonsept Prophecy, og modellen vil gjøres kjent som «Electrified Streamliner», med sine rene, enkle linjer og en svært aerodynamisk form. «Streamliner», eller strømlinjeformet, som designtypologi går tydelig frem av skissen. Hyundais designere har jobbet svært mye med et design som både er estetisk vakkert og funksjonelt for en elbil.

IONIQ 6 vil dra nytte av Hyundais dedikerte elbilplattform E-GMP (Electric-Global Modular Platform), og får blant annet svært lang akselavstand og et optimalisert interiør.

Nye skisser og tegninger av IONIQ 6 kommer i løpet av de neste dagene, både i sosiale medier og på en dedikert nettside. Hyundai Motor vil avsløre både det innvendige og det utvendige designet til IONIQ 6 senere denne måneden.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway