Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bilen ringer selv etter hjelp

Bilen ringer selv etter hjelp

Hyundai introduserer et system som blant annet kan ringe etter hjelp hvis en bilfører får et illebefinnende. Systemet heter BlueLink og er et avansert telecom-system med innebygget GPS og mer enn 30 andre funksjoner som f.eks fjernstart av bilen, lokalisering for sosiale nettverk og sporingsteknologi med mulighet til å sjekke hvor og hvordan bilen kjøres når den lånes ut.

Hyundai nr 300.000 produsert i Europa

Hyundai nr 300.000 produsert i Europa

Hyundai har nå produsert 300.000 biler på sin fabrikk i Nošovice i Tsjekkia. Fabrikken ble åpnet for litt over to år siden i 2008. Fabrikken produserer i30, i30CW og ix20 for eksport til 50 land i Europa, Nord-Afrika og Midt-Østen. Bil nr. 300.000 var en i30CW med en 1,5 liters motor med seks-trinns girkasse.

Hyundais salg i desember

Globalt solgte Hyundai i desember 2010 305.340 kjøretøy, en fremgang på 2,8 prosent i forhold til samme måned i 2009. For hele året ble det solgt 3.608.442 kjøretøy, en fremgang på 16,1 prosent.

Fremgang for Hyundai

Hyundai fortsatte fremgangen i Europa i november og oppnådde en markedsandel på 2,7 prosent, sammenlignet med 2,4 prosent på samme tid i 2009. Hyundai har solgt over 330.000 biler i Europa hittil i år, og det er en økning på 3,9 prosent i et marked som har gått tilbake 5,1 prosent. I Norge hadde Hyundai en markedsandel på 3,2 i november mot 2,3 på samme tid i fjor.

Hyundai lanserer hydrogen-elektrisk bil

Hyundai lanserer hydrogen-elektrisk bil

Hyundai presenterer i disse dager en ix35 drevet med hydrogen og strøm for produksjon i 2015. Bilen kan kjøre 650 km mellom hver lading og radius er nesten dobbelt så stor som forrige versjon med samme teknologi. Bilens topphastighet blir 160 km/t mens co2 utslippet er 0. Hyundai har allerede logget to millioner kilometer testing med biler basert på hydrogen.

Aaby Auto AS blir eksklusiv forhandler av Hyundai i Asker og Bærum

Aaby Auto AS blir eksklusiv forhandler av Hyundai i Asker og Bærum

Aaby Auto AS på Skui har besluttet å satse kun på Hyundai i Asker og Bærum etter 16 år med Hyundai og 22 år med Mazda. Aaby Auto ble startet i 1982, og har 16 ansatte. Selskapet har som mål å selge 225 nye Hyundai i 2011, men anlegget i Bærum har kapasitet på ca 350 nye biler.

Hyundai Breaks Ground for Third Plant in China

Hyundai Breaks Ground for Third Plant in China

Hyundai øker produksjonskapasiteten i Kina til en million biler pr. år med sin tredje fabrikk i landet. Den nyeste fabrikken som ble åpnet 28. november i Beijing kan produsere opp til 400.000 biler pr .år. Årets salg i Kina forventes å ende opp på 690.000 biler. Hyundai har vært i Kina siden 2002 i et 50/50 samarbeide med Beijing Automotove Indistries Holding.

Hyundai Unveils Rendering Images of the New Grandeur

- Hyundai retains “Grandeur” name, continues the brand tradition since 1986 - All-new Grandeur reflects Hyundai’s `fluidic sculpture’ philosophy, exuding an overall refined and dynamic image - Grandeur combines tradition and high technology, setting a new standard for premium large sedan segment

Nye Hyundai ix20

Nye Hyundai ix20

Den nye Hyundai ix20 er kompakt og likevel romslig bil, med en størrelse som oppfyller de fleste behov. Den kan forvandles til akkurat den bilen du vil den skal være – komfortabel til turer, god nok plass til shopping, perfekt til ferien eller til sportsaktiviteter.

Hyundai Motor Reports Quarterly Earnings

- Hyundai posts 3.9 trillion won net profit, 26.8 trillion won sales YTD - Global market share stands at 5.1% with strong sales in both advanced and emerging markets

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway