Gå videre til innhold
Hyundai starter produksjon av nye i20

Nyhet -

Hyundai starter produksjon av nye i20

Hyundai har startet produksjonen av nye i20 på sin fabrikk i Tyrkia. Bilen, som er designet og utviklet hos Hyundais utviklingssenter i Tyskland ble første gang vist på bilmessen i Paris i begynnelsen av oktober. I Norge forventes den å være hos Hyundai-forhandlerne før jul.

Hyundais fabrikk i Tyrkia er nå bygget ut for å håndtere hele Europas behov for i10 og i20. Totalt har fabrikken hittil bygget over en million biler og den har nå en kapasitet på 200 000 biler årlig.

Se ellers vedlagte informasjon i Word-format.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway