Gå videre til innhold
Rally med tidspress i Spania

Nyhet -

Rally med tidspress i Spania

Bilde: Spanske Dani Sordo er klar for hjemmebane i sin Hyundai i20

Det neste løpet i VM i rally (WRC) foregår i Spania førstkommende helg, som det nest siste i årets sesong. Løpet har base i Salou, litt syd for Barcelona og er det eneste med både asfalt- og grusunderlag. Første løpsdag er fredag på grus og de to neste dagene er på asfalt.  Det byr på en ekstra utfordring for mekanikerne. Etter fredagens løp må de på kort tid sette opp bilene for asfaltkjøring. Servicen innebærer ikke både småskader og normale justeringer, men mekanikerne må også skifte girkasse, bremser og støtdemping i løpet av 75 minutter.

Hyundai Motorsport har forberedt seg på løpet ved å trene både asfalt- og gruskjøring i Spania. Det har vært spesielt viktig å trene i Spania, da grusunderlaget der er annerledes enn f.eks. i Frankrike og Tyskland.

For mere info se vedlagte pressemelding fra Hyundai Motorsport og eksterne linker.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway