Gå videre til innhold
Her er alle nyhetene fra Hyundai på bilmessen i Frankfurt

Pressemelding -

Her er alle nyhetene fra Hyundai på bilmessen i Frankfurt

Her er en oppsummering av de viktigste nyhetene fra Hyundai på IAA bilmessen i Frankfurt denne uken.

Hyundais fjerde generasjon av Santa Fe spiller en hovedrolle i Frankfurt. Av 1,2 millioner solgte SUV fra Hyundai i Europa, står Santa Fe for 1/3 av dette salget. Den nye modellen kan for utenforstående se lik ut som forrige generasjon, men denne utgaven har kosmetiske forbedringer og avansert sikkerhetsteknologi som utgjør betydelige forbedringer. Les mer om dette i vedlagte pressemelding.

Hyundai viser også nye tøffe i20 Active på messen. Det er en kompakt cross over for kunder med en aktiv livsstil. I tillegg til helt nye motorer skiller denne fem-dørs versjonen av i20 seg fra sine søsken på flere måter. Over halvparten av karosseridelene er ulike fra den orginale fem-dørs versjonen. Bilen er også 20 mm høyere enn sine søsken og med høyere plasserte seter som gir bedre komfort og utsyn for denne type bil. Bilen er konstruert for å tåle tøffere forhold og er slik sett også i slekt med Hyundais øvrige SUV-tilbud. Bilen kommer også med en helt ny 1,0 liters turbobensin motor med 100 HK (Co2 106 g/km) eller 120 HK.(Co2 116 g/km). Les mer om i20 Active i vedlagte pressemelding.

Hyundai presenterer også en ny generasjon turbobensinmotorer og nye drivlinjer. Den tresylinderete 1,0 liters  motoren med 100 eller 120 hk vil bli å finne på alle utgaver av i20 i løpet av 2015. De nye motorene spiller også en viktig rolle i å minske forbruk og utslipp, noe som skal skje uten at det går utover kjøreopplevelsen. I tillegg vises den ny syv-trinns dobbeltclutchkassen (7DCT) som ytteligere bidrar til lavere utslipp og forbruk. Les mer om dette i vedlagte pressemelding

Hyundai viser også nye i40 som en av de første med Android Auto. Hyundai Sonata har hatt en slik løsning ett halvt års tid i U.S.A. og nå kommer den til Europa. Android Auto lar sjåføren koble opp sin smarttelefon slik at den kan brukes via skjermen på dashbordet. Der kan man betjene apper som primært er relatert til musikkstreaming, kommunikasjon og radiotjenester. Formålet er å gi sjåføren tilgang til sin smarttelefon, samtidig som man holder bedre fokus på kjøringen.Videre er nå karttjenesten koblet mot TomTom LIVE services som sørger for oppdatert trafikkinformasjon, værinformasjon og hjelp til å finne POI (Point of interest). Les mer i vedlagte pressemelding. 

Hyundai Motors pressekonferanse på bilmessen i Frankfurt finner sted kl 11:30 i Hall 6 tirsdag 15. september.

SPERREFRIST: Tirsdag 15. september kl 08:00

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway