Følg Hyundai Motor Norway

​Høythengende designpriser til Hyundai

Pressemelding   •   feb 08, 2019 11:58 CET

Hyundai-vinnerne i iF Design Award 2019. Foto: Hyundai

Hyundai Motor Company har for femte året på rad mottatt priser i prestisjefylte iF Design Award.

Prisene kategorien bil går denne gangen til den nye store SUVen Palisade, som ikke selges i Europa, og konseptbilen Le Fil Rouge.

At dette er femte året på rad med priser til Hyundai markerer en milepæl for selskapet, og understreker Hyundais kontinuerlige arbeid med å gjøre attraktive, avanserte og innovative biler tilgjengelig for kunder over hele verden.

Prisvinneren Palisade er en stor SUV med tre seterader, og en rekke nyskapende systemer og funksjoner innen kjøreegenskaper, sikkerhet og komfort. Konseptbilen Le Fil Rouge er på sin side en designstudie som bygger videre på Hyundais Coupe Concept fra 1974. Konseptbilen fanger harmonien mellom proporsjoner, design, stilelementer og teknologi på en spennende måte, og utstråler det vi i Hyundai kaller «sensuous sportiness». Konseptbilen kombinerer elementer av vakkert design og fremtidsvisjoner, og viser en interessant designretning for Hyundai.

iF Design Award har i 64 år vært et prestisjesymbol blant designere verden over. Priser deles hvert år ut til vinnere innen en rekke kategorier og disipliner. I 2019-utgaven deltok selskaper fra 50 land, og mer enn 6 400 bidrag ble sendt inn. Hvert år velger en jury bestående av 67 designeksperter sine vinnere. 

Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.