Gå videre til innhold
Hyundai-vinnerne i iF Design Award 2019. Foto: Hyundai
Hyundai-vinnerne i iF Design Award 2019. Foto: Hyundai

Pressemelding -

​Høythengende designpriser til Hyundai

Hyundai Motor Company har for femte året på rad mottatt priser i prestisjefylte iF Design Award.

Prisene kategorien bil går denne gangen til den nye store SUVen Palisade, som ikke selges i Europa, og konseptbilen Le Fil Rouge.

At dette er femte året på rad med priser til Hyundai markerer en milepæl for selskapet, og understreker Hyundais kontinuerlige arbeid med å gjøre attraktive, avanserte og innovative biler tilgjengelig for kunder over hele verden.

Prisvinneren Palisade er en stor SUV med tre seterader, og en rekke nyskapende systemer og funksjoner innen kjøreegenskaper, sikkerhet og komfort. Konseptbilen Le Fil Rouge er på sin side en designstudie som bygger videre på Hyundais Coupe Concept fra 1974. Konseptbilen fanger harmonien mellom proporsjoner, design, stilelementer og teknologi på en spennende måte, og utstråler det vi i Hyundai kaller «sensuous sportiness». Konseptbilen kombinerer elementer av vakkert design og fremtidsvisjoner, og viser en interessant designretning for Hyundai.

iF Design Award har i 64 år vært et prestisjesymbol blant designere verden over. Priser deles hvert år ut til vinnere innen en rekke kategorier og disipliner. I 2019-utgaven deltok selskaper fra 50 land, og mer enn 6 400 bidrag ble sendt inn. Hvert år velger en jury bestående av 67 designeksperter sine vinnere. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway