Gå videre til innhold
Hyundai i VM i rallycross

Pressemelding -

Hyundai i VM i rallycross

Bilde: Frodes nye i20 Supercar før avreise til England og Lydden Hill

Hyundais motorsportsatsing fortsetter, nå også i EM i rallycross. I helgen stiller mandalitten Frode Holte opp på Lydden Hill i England med en nybygget i20 rallycross Supercar. Teamet har ennå noe testing igjen på bilen, men de mener den er klar for å prøve seg i mesterskapet der Petter Solberg stakk av med seieren i forrige runde. Frode planlegger å kjøre seks runder av VM i år, alle tellende i EM. Han ser spesielt frem til neste runde i Trondheim, i midten av juni. Der er hele verdenseliten ventet med bl.a. tidligere verdensmestere Jacques Villeneuve  (F1), og Petter Solberg (WRC) i spissen.

Bilen Frode kjører er en ombygget Hyundai i20 med en 1,8 liters motor som yter 550 hk.

Hyundai har også et eget team som deltar i VM i rally, også de med i20. Teamet er eiet av Hyundai Motor og har hovedkvarter i Tyskland. Les mer i vedlagte pressemeldinger


 

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway