Gå videre til innhold
Hyundai i VM i rallycross

Pressemelding -

Hyundai i VM i rallycross

Bilde: Frodes nye i20 Supercar før avreise til England og Lydden Hill

Hyundais motorsportsatsing fortsetter, nå også i EM i rallycross. I helgen stiller mandalitten Frode Holte opp på Lydden Hill i England med en nybygget i20 rallycross Supercar. Teamet har ennå noe testing igjen på bilen, men de mener den er klar for å prøve seg i mesterskapet der Petter Solberg stakk av med seieren i forrige runde. Frode planlegger å kjøre seks runder av VM i år, alle tellende i EM. Han ser spesielt frem til neste runde i Trondheim, i midten av juni. Der er hele verdenseliten ventet med bl.a. tidligere verdensmestere Jacques Villeneuve  (F1), og Petter Solberg (WRC) i spissen.

Bilen Frode kjører er en ombygget Hyundai i20 med en 1,8 liters motor som yter 550 hk.

Hyundai har også et eget team som deltar i VM i rally, også de med i20. Teamet er eiet av Hyundai Motor og har hovedkvarter i Tyskland. Les mer i vedlagte pressemeldinger


 

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway