Gå videre til innhold
Hyundai på Geneve Motor show

Pressemelding -

Hyundai på Geneve Motor show

Bildet viser Hyundais nye Tucson

Hyundai stiller med mange nyheter på årets bilmesse i Geneve denne uken. Publikum får bl. a. se den helt nye Tuscon, arvtageren til ix35, som også vises i to konseptutgaver med hybrid og plug-in-hybrid

Hyundai har levert over en million SUV i Europa og den nye Tucson er derfor en svært viktig bil for selskapet. Tucson er bygget på en helt ny plattform med ny design og nytt interiør med vekt på god plassutnyttelse med 513 liters bagasjerom. For det norske markedet er 1,6 liters turbo med dobbeltclutch automat, ventilerte skinnseter med elektrisk justering og automatisk bakluke en interessant nyhet i det norske markedet.

i30

Tre år etter sin debut får nå i30 forbedret styling, bedre motoreffekt og en ny syv trinns dobbelclutch girkasse. For det norske markedet er stasjonsvognen med dobbelclutch spesielt interessant til en pris fra 279 950 kroner. Bilen har premium utstyrsnivå med elektrisk seteregulering, navigasjon, ryggekamera, oppvarmet ratt og BI-Xenon lys. Modellserien toppes nå av en turboversjon med 186 hk som også blir vist i Geneve.

i40

Hyundai i40 har solgt 100 000 eksemplarer og nå lanseres en oppgradert modellrekke. Også denne modellen kommer til Norge med dobbeltclutch med en 1,7 liters diesel, priset fra 339 500 kroner. Modellen har panorama utstyrsnivå med ny adaptiv BI-Xenon lys, fjernlys assistent, navigasjon (apple carplay), ventilerte seter, automatisk nøkkelfri bakluke og justerbart understell.

i20

Nye i20 kommer i en coupeutgave som skiller seg fra 5-dørsmodellen med et tak som er 25 mm lavere en sine søsken. Med 17" hjul blir dette en sporty og synlig versjon av i20 som allerede har solgt nærmer 300 biler i Norge etter kun to måneder på markedet. Det betyr at den ligger på en solid 2. plass på salgsstatistikken i småbilklassen i Norge.

ix20

Også ix20, som har solgt 200 000 eksemplarer, blir vist på messen med nytt design og ny teknologi, blant annet nye lys foran og bak og ny heksagonal grill som forsterker slektskapet med Hyundais øvrige modeller. ix20 kommer også med ny seks-trinns automatkasse og i Norge blir denne versjonen svært aktuell.

ix35 FCEV

I tillegg vises også brenselcellebilen ix35 Fuel cell som eneste serieproduserte bil i verden med hydrogen som drivstoff og nesten 600 km rekkevidde. Denne bilen har nå en pris på 499 500,- kroner i Norge.

Tucson hybrid og Plug-in-hybrid

En 48V hybrid og en Plug-in-hybrid versjon av nye Tuscon vises også som konsept på messen. Les mer om disse i vedlagte pdf Hyundai efficiency end Connectivity.

Hyundais stand

Hyundais stand nr 1040 finnes i hall 1.Pressekonferansen finner sted 3. mars kl. 12.30 - 12:45. Konferansen overføres live på https://www.hyundaieuropenews.eu

Videoklipp fra Hyundai på messen vil også bli å finne på

http://www.youtube.com/user/HYUNDAIMOTOREUROPE

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway