Gå videre til innhold
Nye Hyundai Kona. Foto: Hyundai
Nye Hyundai Kona. Foto: Hyundai

Pressemelding -

​Hyundai slipper første hint om neste Kona

  • Neste Kona får en urban og sportslig stiloppdatering som styrker bilens unike identitet

Hyundai Motor deler nå hint om designet til neste Hyundai Kona.

Men en oppdatert designlinje får Hyundai Kona et utrykk som er i tråd med Hyundais globale designidentitet «Sensuous Sportiness».

Bredere og mer raffinert

Neste Kona får en bredere fremtoning og en haiinspirert front, som gir bilen et stiligere og mer raffinert uttrykk. Oppgraderte LED-kjørelys gir bilen en sofistikert og moderne stil, mens den nye støtfangeren og frontdiffusoren bidrar til et tøffere utseende.

Første Kona med N Line

Kona får også N Line for første gang. Med denne designpakken får bilen et mer aerodynamisk design, med lave luftinntak og et mer aggressivt støtfangerdesign foran. Med N Line-modellen blir Kona et nytt innstegspunkt til Hyundai N, og er ventet å gjøre Hyundai Kona attraktiv for enda flere kunder.

Flere designdetaljer om Kona og Kona N Line blir sluppet i løpet av de kommende ukene. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway