Gå videre til innhold
Lyse utsikter for gjenkjøpsverdi på Hyundai i30 i Europa

Pressemelding -

Lyse utsikter for gjenkjøpsverdi på Hyundai i30 i Europa

Hyundais nye i30 forventes å få en høy gjenkjøpsverdi av ledende analytikere i Europa. Analyser fra Eurotax for Tyskland antyder at en 1,4 liters diesel etter tre år og 60.000 km vil ligge på 46 prosent gjenkjøpsverdi, mot f.eks. 42 prosent for Ford Focus og Toyota Auris. For bensinversjonen er tilsvarende tall for i30 45 prosent mot 42 prosent for Focus og 41 prosent for Auris.Også i Spania, Italia, Polen og Frankrike forventes i30 å få en høyere gjenkjøpsverdi enn mange av sine konkurrenter.

For tall i hvert enkelt marked se vedlagte pressemelding fra Hyundai Motor Europe.

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway