Gå videre til innhold
Velkommen til Hyundais stand på Genevemessen

Pressemelding -

Velkommen til Hyundais stand på Genevemessen


Velkommen til Hyundais stand 1040  i Hall 1 på Palexpo i Geneve 5. - 6. mars.

Vår pressekonferanse finner sted tirsdag 5. mars kl. 11:30 - 11:45.

Av høydepunkter fra Hyundai på messen nevner vi Grand Santa Fe med ekstra lengde og 6/7 seter. Den har mange likhetstrekk med standard Santa Fe, men har den ekstra plassen for det litt større reisefølget.

Vi viser også en smakebit av ix35 facelift som kommer til Norge senere i år. I tillegg nevner vi i30 tre-dørs og Veloster Turbo som begge er norgesaktuelle i 2013.

Ønsker du intervju eller møte med representanter for Hyundai i Norge, Europa eller Korea ta kontakt med Morten Brusletto på 922 30 193 eller kom innom vår stand.

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med cirka 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway