Gå videre til innhold
Hyundai viser mer av el-bilen IONIQ

Blogginnlegg -

Hyundai viser mer av el-bilen IONIQ

Hyundai byr på noen flere smakebiter av IONIQ, en helt ny elektrisk bil som vil bli tilbudt i tre utgaver; batterielektrisk (BEV), hybrid (HEV) og ladbar hybrid (PHEV). Selv om dette er en helt ny bil sier Hyundais heksagonale signaturgrill tydelig fra hvor bilen kommer fra. Bilen har også en coupelignende form som bidrar til å minimalisere vindmotstand og skaper en bil med et moderne og estetisk utseende. Det er lagt vekt på materialvalg og design som gir en følelse av fremtid og omtanke for miljøet.

Nye IONIQ vises første gang i Korea senere denne måneden, men får sin Europadebut på bilmessen i Geneve i mars.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway