Gå videre til innhold
En bil, flere valg av el-motor

Pressemelding -

En bil, flere valg av el-motor

Hyundai skal nå lansere IONIQ, en helt ny bilmodell hvor brukeren selv kan bestemme hva slags elektrisk motor man ønsker. IONIQ kommer nemlig i tre forskjellige utgaver; som hybrid (HEV), som ladbar hybrid (PHEV) eller som ren batterielektrisk (BEV) bil. Det betyr at man først kan velge kjøremønster og behov før man bestemmer seg for hvilke type elektrisk motor som passer best til hver enkelt bilkjøper. De første utgavene av IONIQ er ventet til Norge høsten 2016.

Les mer om IONIQ, som har verdenspremiere i Korea i januar og europapremiere i Geneve i mars, i vedlagte pressemelding. 

I tillegg til IONIQ tilbyr Hyundai, som første i verden, den serieproduserte hydrogenelektriske ix35 Fuel Cell (FCEV). Den er til salgs i 12 europeiske land i tillegg til Norge, Nord-Amerika og Korea. SUVen bruker hydrogen som drivstoff for en 99Kw/136 HK elektrisk motor med toppfart på 160 km/t. Rekkevidden er opp til 600 km på en fylling og eneste utslipp er vanndamp. Les mer om ix35 Fuel Cell her.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway