Gå videre til innhold
Hyundai pressekonferanse på Paris Motor Show

Hyundai pressekonferanse på Paris Motor Show

Dato 2. oktober 2014 14:00 – 14:00

Sted Paris Expo Porte de Versailles, hall 3, aisle D, stand nr. 417

Hyundais pressekonferanse 2. okt. kl: 16:00-16:15. Hovedfokus: Nye i20, Genesis og Intrado/ix35 FCEV. Følgende personer tilgjengelig for intervju 2. og 3. okt: Allan Rushforth (Business performance and outlook) Thomas Buerkle (design) Juergen Grimm (Powertrain) Christian Loeer (Product details) Thomas Rosvold (Hyundai i Norge) Kontakt morten.brusletto@hyundai.no / 922 301 93 for avtale

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway