Følg Hyundai Motor Norway

Nå er Hyundais i30-familie komplett

Nyhet   •   jul 18, 2017 07:22 CEST

Hyundais nye i30 fastback, ferskeste medlem av familien

Biljournalister fra hele Europa var nylig samlet for to verdenspremierer fra Hyundai. En senket og stivet utgave av nye i30 med sportslige egenskaper har fått navnet N. Den er beregnet for de som ønsker seg en hverdagsbil med sportslige egenskaper, som også egner seg for kjøring på bane. I tillegg overrasket Hyundai med en fastbackversjon av i30.

Standardutgaven av i30 N har en toliters motor med 250 hester og et dreiemoment på 353 Nw. Den gjør null til hundre på 6,4 sekunder og toppfarten er på 250 km/t. Den nye modellen vil også komme med en Performance Pack som øker effekten til 275 hk og gjør null til hundre tre tideler raskere. Råskinnet kommer med 19-tommers felger med Pirelli P-Zero høyytelsesdekk, røde calipere og 18-tommers bremseskiver. Elektronisk differensialbrems og variabel eksosklaff gjør i30 N velegnet for banekjøring.

Nye i30 N lar sjåføren velge mellom fire innstillinger – Eco, Normal, Sport og N – i tillegg til N Custom hvor individuelt kan fininnstille motor, dempere, stabilitetskontroll, differensialbrems, eksoslyd og styring slik man ønsker.

Hyundai overrasket også med en helt ny modell – i30 fastback.

Nye i30 fastback* har fem dører og stor bakluke, men fremstår som en sportslig coupé. Taket er senket med 25 mm og er mer bueformet enn en vanlig i30. Lengden er økt med 115 mm, noe som fremhever bilens sportslige former.

Fem-dørs og stasjonsvogn versjon av i30 står i butikken

Hyundai opplyser at både stasjonsvogn og fem-dørs versjon nå er klare for prøvekjøring og levering hos forhandlere

Flere detaljer om den nye Hyundai-familien i vedlagte PDF-dokument (engelsk).

*Det er ennå ikke avgjort om i30 fastback skal markedsføres i Norge.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.