Gå videre til innhold
Nye Hyundai Tucson. Foto: Hyundai
Nye Hyundai Tucson. Foto: Hyundai

Nyhet -

Stor undersøkelse: Hyundai er kvalitetsvinner

Hyundai gjør det svært godt i den omfattende og anerkjente kvalitetsundersøkelsen til amerikanske J.D. Power, og er et av merkene som gjør størst fremgang.

Hvert år deltar tusener av amerikanskje bilkjøpere i kvalitetsundersøkelsen til J.D. Power, og årets utgave er basert på svarene fra 75 712 kunder. Hyundai har de siste årene jevnt over scoret høyt, og er i år et av merkene som gjør størst fremgang. 

Med en tredjeplass totalt sett, er Hyundai et av merkene som utmerker seg med svært god kvalitet. Blant ikke-premiummerkene tar Hyundai en meget solid andreplass. Undersøkelsen måler antall biler med feil i løpet av de første 90 dagene. Hyundai gjør det meget godt med feil på bare 14 av 100 biler. 

- Hyundai-kundene kan være trygge på at de velger et kjøretøy med en av de høyeste kvalitetsrankingene i hele bilbransjen. Det gjelder både for helt nye biler og på lang sikt, sier direktør for kvalitet og servicemarked i Hyundai Motor America, Omar Rivera, i en kommentar. 

- J. D. Powers' kvalitetsundersøkelse er industristandarden for nybilkvalitet, og 2018-resultatet vårt er en følge av selskapets forpliktelse til å produsere biler av høyeste kvalitet, samt at vi legger store ressurser i å gi kundene våre god innføring i bilenes teknologier og utstyr. 

Det sterke resultatet i J. D. Powers' kvalitetsundersøkelse følger Hyundais tredjeplass blant ikke-premiummerkene på J. D. Powers' langtidsundersøkelse. Her måler selskapet kvalitet over lang tid. 

Tucson best i sitt segment

Ekstra gøy er det at Hyundai Tucson scorer best av samtlige biler i sitt segment i kvalitetsundersøkelsen. Bilen scorer i tillegg fjerde best totalt sett. Santa Fe gjør det også svært godt. Bilen tar en sterk andreplass på kvalitet i sitt segment. 

Emner

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway