Følg Hyundai Motor Norway

Her er prisene på Hyundais nye i20

Pressemelding   •   nov 21, 2014 07:45 CET

Nye i20 fra Hyundai ble lansert på bilmessen i Paris i høst. Nå presenteres prisene for Norge.

 - Dette er en svært viktig bil for Hyundai fordi i20 allerede har et godt fotfeste og trofaste kunder i Norge, sier Adm. direktør Thomas Rosvold hos Hyundai. – Bilen kommer til forhandlere allerede nå i desember med en pris som gir svært mye moderne bil og utstyr for pengene, sier han. Prisene starter på 174 950 kroner for basismodellen Classic, mens den forventede bestselgeren Comfort starter på 189 950 kroner. Da får man en bil med god innvendig plass og alt det utstyr man har brukt for i en slik bil i dag. Det inkluderer en genial holder for smarttelefonen som ikke bare fungerer som hands-free telefon, men også en alltid oppdatert GPS, musikkbibliotek og billedalbum.

 - Hyundais markedsundersøkelser viser at kundene ønsker å integrere smarttelefoner med bilene sine. Det er et brukergrensesnitt de kjenner og smarttelefoner har et potensiale for å bli en stadig viktigere del av bilens hjerne, sier Rosvold. Han forventer å selge over 1 000 biler årlig i Norge, og 100 000 årlig i Europa. -  Bilen er utviklet på Hyundai utviklingssenter i Tyskland og produseres i Tyrkia, alt for å tilfredsstille europeiske kunders forventninger og kvalitetskrav, avslutter Rosvold.

For prisliste og utstyrsoversikt, se vedlegg

Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.