Gå videre til innhold
Hyundai Kona Electric med sykkelstativ på lastekrok. Foto: Hyundai
Hyundai Kona Electric med sykkelstativ på lastekrok. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai lanserer lastekrok for Kona Electric og IONIQ Electric

Hyundai Motor Norway lanserer nå lastekroker for elbilene Kona Electric og IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.

Hyundais populære elbilmodeller får nå viktig nytt utstyr i form av mulighet for lastekrok. Dermed blir både IONIQ Electric og Kona Electric enda mer praktiske for kundene.

Kona Electric får en lastekrok som er beregnet på 100 kg vertikal last, slik at man eksempelvis kan frakte sykler på et sykkelstativ, eller få enda mer plass til bagasje med en lasteboks. I tillegg får biler produsert fra mars 2020 ved fabrikken i Tsjekkia mulighet for å trekke 300 kg hengervekt.

For IONIQ Electric tilbys en lastekrok som har tillatt 65 kg vertikal last. Det gjør at man også på denne modellen kan laste et sykkelstativ eller annet ekstrautstyr som er kompatibelt.

- At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som Hyundai Motor Norway har jobbet i lengre tid med å få på plass, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

- Dette bidrar til å gjøre både IONIQ og Kona Electric til enda mer attraktive biler i markedet, og vi mener dette er utstyr som gjør at våre allerede populære elbiler blir aktuelle for en stadig større kundegruppe.

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av IONIQ Electric og Kona Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle biler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundaiforhandlere i Norge.

Emner

Tags


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway