Gå videre til innhold
Charge myHyundai. Foto: Hyundai
Charge myHyundai. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai lanserer sømløs ladetjeneste på tvers av Europa

  • Den helt nye tjenesten Charge myHyundai sørger for enkel og sømløs lading av elbiler og ladbare hybrider fra Hyundai
  • Tjenesten gir tilgang til Europas største ladenettverk i partnerskap med Digital Charging Solutions (DCS)
  • Over 160.000 ladepunkter er tilgjengelig på tvers av Europa med en enkelt konto
  • Med Charge myHyundai trenger man bare en app og ett enkelt ladekort for å benytte ladestasjoner fra hundrevis av leverandører

Hyundai Motor har nå lansert den helt nye paneuropeiske ladetjenesten Charge myHyundai. Dermed får alle som eier en ladbar hybrid eller elbil fra Hyundai tilgang til Europas største nettverk av ladestasjoner gjennom en enkelt app og ett enkelt ladekort. Det gir Hyundais kunder nytten av et helt strømlinjeformet betalingssystem med enkle abonnementsløsninger. Med tre smarte abonnementer kan man enkelt finne det alternativet som passer sitt bruk. I tillegg trenger man bare å forholde seg til en enkelt faktura, i stedet for å få regninger fra en rekke leverandører.

Hyundai tilbyr Charge myHyundai i samarbeid med Digital Charging Solutions (DCS). Tjenesten gir tilgang til over 160.000 ladestasjoner på tvers av Europa, med både normal- og hurtigladere.

Ved å opprette en Charge myHyundai-konto får brukerne tilgang til ladestasjoner hos flesteparten av de største ladeoperatørene i Europa. I Norge inkluderer dette blant annet Grønn Kontakt, og nettverket utvides stadig med nye leverandører. Takket være eRoaming kan man benytte Charge myHyundai-kortet på tvers av Europa, helt sømløst.

- Med introduksjonen av Charge myHyundai gir vi våre elbil- og ladehybridkunder en omfattende ladetjeneste som kombinerer bruk på tvers av landegrenser med en enkel betalingsløsning, sier toppsjef for markedsføring og produkt i Hyundai Motor Europe, Andreas-Christoph Hofmann.

-Særlig vil våre elbilkunder dra nytte av tilgangen til Europas største ladenettverk. De kan føle seg trygge på vi tar vare på kundene våre, også etter at bilen er kjøpt.

Hvorfor lanseres Charge myHyundai?

Batteriteknologien i elbiler utvikles i hurtig tempo, og avstanden man kan kjøre på en enkelt lading øker hele tiden. Eksempelvis kan man kjøre hele 484 kilometer med en Kona Electric. Det betyr at elbiler blir et godt alternativ for stadig flere europeiske kunder, og etterspørselen etter ladestasjoner er ventet å øke med 35 prosent i Europa over en tiårsperiode. Dermed ønsker Hyundai å tilby en best mulig tjeneste til sine kunder.

Enkelt i bruk

Charge myHyundai fungerer sømløst på tvers av landegrenser, og sørger for at man har all ladeinformasjon man trenger tilgjengelig på ett sted. Med den smarte appen kan man finne stasjoner i nærheten, planlegge kjøreruter og se praktisk informasjon som priser og tilgjengelighet. Man kan aktivere stasjonene enten med RFID-kortet i kredittkortstørrelse, eller ved å scanne en QR-kode på ladestasjonen med Charge myHyundai-appen. All bruk faktureres månedlig, og prisene er fullstendig gjennomsiktige på tvers av ladeleverandører.

Man kan velge mellom forskjellige abonnementsløsninger, både med og uten faste månedsavgifter, alt avhengig av hvilken løsning som passer best etter individuelle behov.

Rulles ut i hele Europa

Charge myHyundai introduseres først i seks markeder i september og oktober 2020. Disse markedene er Norge, Frankrike, Italia, Spania, Tsjekkia og Sveits. I fjerde kvartal får britiske kunder tilgang til tjenesten. Hyundai vil deretter rulle ut Charge myHyundai fortløpende ellers i Europa.

Norske kunder tilgang til ladestasjoner i 29 europeiske land fra dag én. Hele ladekartet kan man se på chargemyhyundai.com, eller i appen. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway