Gå videre til innhold
Nullutslipp til alle

Pressemelding -

Nullutslipp til alle

Hyundai ønsker med nye IONIQ ikke bare å gjøre null-og lavutslippsbiler tilgjengelig for alle, men også at de skal oppleves som enda bedre biler enn det kundene kjenner fra før.

Med IONIQ går Hyundai rett på sak og tilbyr en bil med stilig design, kjøreglede og siste nytt innen teknologi som Apple CarPlay, Android Auto, TomTom live tjenester og trådløs lading av smarttelefon.

For å få maksimalt ut av batterier og motorer er IONIQ svært strømlinjeformet med en klasseledende CD på 0,24, helt i toppen blant personbiler i dag. Hyundais teknologi gjør også at forbrenningsmotoren i de to hybridutgavene utnytter drivstoffet mer effektivt slik at mindre energi forsvinner til varme (termisk virkningsgrad på 40 prosent). Disse motorene er spesielt tilpasset hybridteknologi og kombinert med dobbelcluth girkasse gir dette en meget behagelig kjøreopplevelse med lavt utslipp.

IONIQ kan sees på Geneve Motor Show tirsdag 1. mars på Hyundais pressekonferanse kl. 10:30. Livestreaming kan sees på https://livestream.com/HyundaiEurope/GIMS2016

Les alt om IONIQ i vedlagte komplette omtale

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent 110 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 60 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway