Gå videre til innhold
Her er Hyundais nye rallybil

Nyhet -

Her er Hyundais nye rallybil

Hyundai Motorsport lanserte i dag den nye i20 WRC, selskapets utfordrer i rally-VM 2016. Det er en bil med et nytt og moderne utseende som ble presentert for ca 150 journalister og inviterte i dag. Bilen er bygget på den nye fem-dørs Hyundai i20 og ifølge Hyundais sjåfører er den både raskere og  enklere å kjøre enn utgående modell. En modell som i teamets to første sesonger sørget for flere pallplasseringer og tredjeplass i fabrikkmesterskapet.

Den nye bilen har en 1,6 liters turbomotor på 300 hk/400Nm med 4-hjulstrekk og seks gir.

Hyundais sjåførteam i år består av Dani Sordo fra Spania, Hayden Paddon fra New Zealand, Thierry Neuville fra Belgia og Kevin Abbring fra Nederland. 

Hyundai Motorsport viste også frem sin R5 som skal kunne kjøpes og kjøres av privatteam.

Les mer i vedlegget.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway