Gå videre til innhold
Ny pris til Tucson

Nyhet -

Ny pris til Tucson

Hyundais Tucson har mottat prisen som årets internasjonale familiebil fra Road & Travel magazine for 2015. Juryen bestod av 12 journalister og redaktører fra store amerikanske bilmagasin. Bilene ble bedømt ut i fra hvordan de skapte en følelsesmessig god opplevelse for kunden. Spesielt utmerket Tucson seg for høy sikkerhet og familevennlig egenskaper, som f.eks. automatisk nødbrems og romslig kupe med barnevennlig interiør. - Denne bilen er som skapt for yngre familer, sa juryformann Courtney Caldwell i International Car of the year Award.

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway