Gå videre til innhold
Ny pris til Tucson

Nyhet -

Ny pris til Tucson

Hyundais Tucson har mottat prisen som årets internasjonale familiebil fra Road & Travel magazine for 2015. Juryen bestod av 12 journalister og redaktører fra store amerikanske bilmagasin. Bilene ble bedømt ut i fra hvordan de skapte en følelsesmessig god opplevelse for kunden. Spesielt utmerket Tucson seg for høy sikkerhet og familevennlig egenskaper, som f.eks. automatisk nødbrems og romslig kupe med barnevennlig interiør. - Denne bilen er som skapt for yngre familer, sa juryformann Courtney Caldwell i International Car of the year Award.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway