Gå videre til innhold
Vinner priser i bilbransjen

Nyhet -

Vinner priser i bilbransjen

Hyundais i20 vant nylig prisen "Golden Steering Wheel 2015" i skarp konkurranse med bl. a. Skoda Fabia, Honda Jazz og Opel Karl. Det er 40. gang prisen blir delt ut av bilmagasinet Auto Bild, Bild am Sonntag og 20 søsterpublikasjoner i hele Europa. Hele 425 000 lesere deltok i avstemningen og det er første gang Hyundai har kommet på topp denne konkurransen. Hyundai i20 har også vunnet Red Dot Design Award og IF Design Award i 2015.

I U.S.A. har New York-baserte Brand Keys kåret lojalitet i 68 bransjer. For sjette gang mottok Hyundai topplassen i bilbransjen. Over 40 000 kunder deltok i avstemmingen

Les mer om begge prisene i vedlagte pressemeldinger.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway