Gå videre til innhold
Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai
Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai slipper priser på Tucson hybrid N Line

Etter suksessen med i30 N i det europeiske markedet har Hyundai utviklet N Line. Nå slippes Tucson med den sportslige designpakken i det norske markedet.

Hyundai har hatt stor suksess med sin satsning på i30 N i det europeiske markedet, og som en følge har man arbeidet med N Line, et sporty designalternativ som med tiden blir tilgjengelig på en rekke modeller.

Først ut i det norske markedet er nye Hyundai Tucson hybrid N Line.

- Ved å kombinere vår helt nye hybride drivlinje med en tøff og sportslig designpakke i N Line mener vi at vi har et svært attraktivt tilbud i markedet for familie-SUVer, sier Produkt- og PR—sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og legger til:

- Særlig med tanke på at bilen blir veldig fordelaktig priset.

Tucson tilbys kun i topputstyrte utgaver i det norske markedet, og Tucson hybrid har firehjulstrekk og 7-trinns dobbeltclutch-automatgir som standard. Med et pristillegg på kun 6.000 kroner for N Line-pakken betyr det at man får en topputstyrt Tucson hybrid N Line for 504.900 kroner (veil, inkl. levering). Det eneste man da kan velge i tillegg er om man ønsker panorama soltak til 10.000 kroner.

- En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster altså like over en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Knudsen i Hyundai.

Tucson hybrid leveres med et 48V mild-hybridsystem og en svært drivstoffgjerrig 1,6-liters dieselmotor. Det gir lave utslipp og lavt forbruk, selv med 4x4 og automat som standard. Utover en svært rikholdig utstyrspakke som allerede er standard på Tucson, inngår følgende i N Line:

- N Line front, hekk og sideskjørt

- Doble runde eksospotter

- Mørke 19'' lettmetallfelger

- Sorte speilhus

- N Line sportsseter i skinn/semsket skinn med røde kontrastsømmer og N Line logo i seterygger

- Røde kontrastsømmer i dashbord

- Røde kontrastsømmer og mørke metalldetaljer i ratt

- N Line girspak med røde detaljer og røde kontrastsømmer

- Pedaler i metall

- Sort taktrekk

- Mørke dørhåndtak innvendig

Prisliste for Tucson hybrid:

Tucson hybrid Teknikk 498 900,-

Tucson hybrid Panorama 508 900,-

Tucson hybrid Teknikk N Line 504 900,-

Tucson hybrid Panorama N Line 514 900,-


Fullstendig pris- og utstyrsliste er nå tilgjengelig på Hyundai.no og hos våre forhandlere. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway