Gå videre til innhold
Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai
Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai slipper priser på Tucson hybrid N Line

Etter suksessen med i30 N i det europeiske markedet har Hyundai utviklet N Line. Nå slippes Tucson med den sportslige designpakken i det norske markedet.

Hyundai har hatt stor suksess med sin satsning på i30 N i det europeiske markedet, og som en følge har man arbeidet med N Line, et sporty designalternativ som med tiden blir tilgjengelig på en rekke modeller.

Først ut i det norske markedet er nye Hyundai Tucson hybrid N Line.

- Ved å kombinere vår helt nye hybride drivlinje med en tøff og sportslig designpakke i N Line mener vi at vi har et svært attraktivt tilbud i markedet for familie-SUVer, sier Produkt- og PR—sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og legger til:

- Særlig med tanke på at bilen blir veldig fordelaktig priset.

Tucson tilbys kun i topputstyrte utgaver i det norske markedet, og Tucson hybrid har firehjulstrekk og 7-trinns dobbeltclutch-automatgir som standard. Med et pristillegg på kun 6.000 kroner for N Line-pakken betyr det at man får en topputstyrt Tucson hybrid N Line for 504.900 kroner (veil, inkl. levering). Det eneste man da kan velge i tillegg er om man ønsker panorama soltak til 10.000 kroner.

- En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster altså like over en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Knudsen i Hyundai.

Tucson hybrid leveres med et 48V mild-hybridsystem og en svært drivstoffgjerrig 1,6-liters dieselmotor. Det gir lave utslipp og lavt forbruk, selv med 4x4 og automat som standard. Utover en svært rikholdig utstyrspakke som allerede er standard på Tucson, inngår følgende i N Line:

- N Line front, hekk og sideskjørt

- Doble runde eksospotter

- Mørke 19'' lettmetallfelger

- Sorte speilhus

- N Line sportsseter i skinn/semsket skinn med røde kontrastsømmer og N Line logo i seterygger

- Røde kontrastsømmer i dashbord

- Røde kontrastsømmer og mørke metalldetaljer i ratt

- N Line girspak med røde detaljer og røde kontrastsømmer

- Pedaler i metall

- Sort taktrekk

- Mørke dørhåndtak innvendig

Prisliste for Tucson hybrid:

Tucson hybrid Teknikk 498 900,-

Tucson hybrid Panorama 508 900,-

Tucson hybrid Teknikk N Line 504 900,-

Tucson hybrid Panorama N Line 514 900,-


Fullstendig pris- og utstyrsliste er nå tilgjengelig på Hyundai.no og hos våre forhandlere. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway