Gå videre til innhold
Hyundai 『45』. Foto: Hyundai Motor
Hyundai 『45』. Foto: Hyundai Motor

Pressemelding -

Hyundai viser helt ny elbil i Frankfurt

En helt ny konseptmodell fra Hyundai gir et unikt innblikk inn i selskapets kommende elbildesign under IAA i Frankfurt.

Hyundai Motor vil vise sitt helt nye elbilkonsept 『45』 under IAA i Frankfurt (10-22. september 2019). Konseptbilen viser selskapets fokus og designretning fremover.

Inspirasjonen til den nye konseptbilen er hentet fra Hyundais første modell på 1970-tallet. 『45』 er en helelektrisk konseptbil, og vil være en symbolsk milepæl for Hyundais kommende elbildesign.

Det nye konseptet fremhever Hyundais fremtidsrettede design, samtidig som det utforsker evolusjonen i Hyundais designspråk ‘Sensous Sportiness’. ‘Sensous’ står for de fremhevede emosjonelle verdiene som kunder opplever gjennom design, mens ‘Sportiness’ implementerer disse verdiene gjennom innovative mobilitetsløsninger.

Hyundai 『45』 vil få verdenspremiere 10. september 2019, under pressedagene på Frankfurt Motor Show. Avdukingen skjer klokken 09.25 i hall 11. Hyundai vil i tillegg vise en rekke fremtidsinnovasjoner innen kjøretøyteknologi, samt integrasjonen av livsstilselementer i STYLE SET FREE. Under denne fanen har selskapet utviklet sin strategi for en brukertilpasset opplevelse om bord i bilen.

Emner


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway