Gå videre til innhold
Nullutslipp til alle

Pressemelding -

Nullutslipp til alle

Hyundai ønsker med nye IONIQ ikke bare å gjøre null-og lavutslippsbiler tilgjengelig for alle, men også at de skal oppleves som enda bedre biler enn det kundene kjenner fra før.

Med IONIQ går Hyundai rett på sak og tilbyr en bil med stilig design, kjøreglede og siste nytt innen teknologi som Apple CarPlay, Android Auto, TomTom live tjenester og trådløs lading av smarttelefon.

For å få maksimalt ut av batterier og motorer er IONIQ svært strømlinjeformet med en klasseledende CD på 0,24, helt i toppen blant personbiler i dag. Hyundais teknologi gjør også at forbrenningsmotoren i de to hybridutgavene utnytter drivstoffet mer effektivt slik at mindre energi forsvinner til varme (termisk virkningsgrad på 40 prosent). Disse motorene er spesielt tilpasset hybridteknologi og kombinert med dobbelcluth girkasse gir dette en meget behagelig kjøreopplevelse med lavt utslipp.

IONIQ kan sees på Geneve Motor Show tirsdag 1. mars på Hyundais pressekonferanse kl. 10:30. Livestreaming kan sees på https://livestream.com/HyundaiEurope/GIMS2016

Les alt om IONIQ i vedlagte komplette omtale

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent 110 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 60 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Relaterte events