Gå videre til innhold
Her er Hyundais tre nyheter på bilmessen i Frankfurt 2017. Fra venstre i30 Fastback, i30N og KONA
Her er Hyundais tre nyheter på bilmessen i Frankfurt 2017. Fra venstre i30 Fastback, i30N og KONA

Pressemelding -

Se alle Hyundais nyheter i 2017 på ett gulv

På bilmessen i Frankfurt kan man se alle Hyundais nyheter for 2017, samlet på ett gulv. KONA, i30 N og i30 fastback viser Hyundais bredde i Europa. Alt fra råskinnet i30 N, med appell til de autofile, til den elegante i30 fastback, og KONA,en SUV som er skapt for Norge.

KONA er en ny stor, liten SUV som i høst kommer med en gjerrig og spennende bensinmotor, men neste sommer også i to fullelektriske versjoner med opp til 50 mils rekkevidde. Dette blir utvilsomt en av de mest spennende bilnyhetene i 2018, og KONA vil by på en svært generøs utstyrspakke med det siste innen aktiv sikkerhet, så vel som komfortable ventilerte skinnseter, avansert head up display og premium lydanlegg fra den amerikanske hifi-produsenten KRELL, bare for å nevne noe.

Som elbil vil den være perfekt for norske kunder og fylle ut behovet for de som ønsker en sporty elektrisk SUV med lang rekkevidde, svært høyt utstyrsnivå og en helt ny innovativ plattform. 

Ett råskinn av en liten bil

Hyundai har fire sesonger bak seg i VM i rally og hevder seg helt i toppen med flere seire. Nå kommer den første bilen som gir publikum en smakebit av Hyundais erfaringer fra rallyløypa. Hyundai i30 N kommer i to utgaver. En med 250 hk og en «Performance»-utgave med 275 hk og utstyr som gjør den tilpasset for banekjøring. Nye i30 N har en to-liters turbo motor og er utviklet med de beste i klassen som målestokk. Målet har vært å skape en morsom, sprek og sporty hverdagsbil i en tiltalende innpakning. Prøvekjøringer viser at denne bilen har svært gode kjøreegenskaper på svingete vei, noe som burde passe bra i Norge.

En elegant versjon av en svært praktisk bil

I C-segmentet overrasket Hyundai da de lanserte i30 Fastback i sommer, en linjelekker bil med et voksent utseende som vil appellere i mange land. Norge er jo et typisk SUV- og stasjonsvognland, men bli ikke forundret om du møter denne på norske veier. For i30 Fastback er en praktisk og pen coupe med fem dører og bagasjekapasitet på 450 liter eller 1 351 liter med baksetene nedslått. Og innpakningen er linjelekker og moderne med alt av moderne sikkerhets- og førerassistanse.

Bildeling i Amsterdam

Hyundai vil også presentere et nytt bildelingprogram for elbiler. Programmet vil introduseres i Amsterdam med 100 IONIQ Electric-biler

Les mer om bilene og bildelingsprogrammet i vedlegg.

Related links

Emner


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway