Gå videre til innhold
Geir Schau fikk luftet seg i Monaco

Blogginnlegg -

Geir Schau fikk luftet seg i Monaco

Billedtekst: Geir Schau er klar for en skikkelig prøvetur i en fullblods rallybil i Monacos gater

www.seher.no: Nylig fikk Morgenklubbprofilen Geir Schau seg en skikkelig drømmedag i Formel 1-mekkaet Monaco, da det ble arrangert rally-testløp i fyrstedømmet.

Schau hadde fått æren av å være kartleser for den unge rallyføreren Hayden Paddon (28) fra New Zealand, som skulle teste ut Hyundais nye rallybil i20 WRC.

De to freste gjennom Monacos gater i det heftige kjøretøyet, før Paddon viste frem kunstene sine med piruetter og sladding på bane.

- Å, herregud! Jeg får aldri nok av dette! utbryter Geir Schau begeistret mens han klamrer seg godt fast i rallybilens veltebur.

Se lufteturen her: http://www.seher.no/kjendis/jeg-blir-aldri-lei-av-dette-84918


Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway