Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hyundai åpner testsenter på Nürburgring

Hyundai åpner testsenter på Nürburgring

Hyundai har åpnet sitt nye testsenter på Nürburgring i Tyskland hvor det skal gjennomføres utholdenhetstester på nye europeiske modeller.

Hydrogenbilen ix35 har fått pris for teknisk innovasjon

Hydrogenbilen Hyundai ix35 har vunnet den prestisjefylte "FuturAuto 2013" for teknisk innovasjon. Prisen ble delt ut på bilmessen i Brüssel, Belgia, og Hyundai vant for å ha gjort den første masseproduserte hydrogenbilen kommersielt tilgjengelig.

Hyundai viser teknologi og luksus

2014-modellen av Hyundais flaggskip, luksusmodellen Equus, er på plass på bilmessen i Frankfurt (IAA). Bilen gir et godt inntrykk av Hyundais tankegang på den teknologiske og luksuriøse fronten.

Ny ix35 med større kjøreglede og mer teknologi

Ny motor, mer utstyr, bi-xenon frontlykter og endringer i styring og hjuloppheng forbedrer kjøreopplevelsen ytterligere på Hyundai ix35. Produksjonen av den oppgraderte versjonen er allerede godt i gang på Hyundais fabrikk i Tsjekkia.

Nye i10 er klasseledende på plass

Den nye generasjonen Hyundai i10 er lengre, bredere og lavere, og klasseledende på romslighet i A-segmentet. Det har blitt en velutrustet og ungdommelig bil som kvalitets, utstyrs- og sikkerhetsmessig kan sammenlignes med modeller i segmentet over.

Intens trening med i20 WRC-bilen

Intens trening med i20 WRC-bilen

Hyundai Motorsport er inne i en svært hektisk periode med mye testkjøring, men også mye tid i verkstedet for å få i20 WRC-bilen klar til sesongen starter.

Hyundai introduserer ny og romslig i10

Hyundai introduserer ny og romslig i10

Den nye generasjonen Hyundai i10 tilbyr komfort og sikkerhetsutstyr på linje med biler i segmentet over, og har best plass i sin klasse. Her er de aller første bildene av den nye minibilen.

Bouffier er testfører for Hyundai Motorsport

Bouffier er testfører for Hyundai Motorsport

Franskmannen Bryan Bouffier er, sammen med finske JuhoHänninen, Hyundai Motorsports hovedtestførere i 2013. Bouffier har verdifull rallyerfaring å bidra med i testprogrammet til i20 WRC.

Hänninen er Hyundai Motorsports mystiske fører

Hänninen er Hyundai Motorsports mystiske fører

Den finske føreren Juho Hänninen er én av Hyundai Motorsports testførere fram til Hyundais WRC-debut i Rally Monte Carlo januar 2014. I løpet av 2013 vil Hyundai Motorsport arbeide med flere ulike testførere.

Første hydrogenbil solgt i Norge

Første hydrogenbil solgt i Norge

Hyundai overleverte fredag 14. juni en ix35 hydrogenbil til Skedsmo kommune. Hyundai ix35 er verdens første serieproduserte hydrogenbil, og dette er den første bilen solgt i Norge.

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway