Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Her er Hyundais tre nyheter på bilmessen i Frankfurt 2017. Fra venstre i30 Fastback, i30N og KONA

Se alle Hyundais nyheter i 2017 på ett gulv

På IAA-bilmessen i Frankfurt viser Hyundai alle sine 2017-nyheter. En råsprek i30 N med 275 hk, en lekker i30 Fastback og KONA, den nye SUVen som også kommer som elbil.

Rallysjåføren Andreas Mikkelsen går til Hyundai

Rallystjernen Andreas Mikkelsen til Hyundai

Den norske rallysjåføren Andreas Mikkelsen går til Hyundai på tampen av sesongen, etter et år uten fast fabrikksete. -Jeg gleder meg til å være tilbake på et fabrikkteam med en vinnerbil. Jeg har testet bilen og er svært positiv til både den og laget, sier Andreas i en kommentar.

Dette er Hyundais nye sportslige i30 N "hot hatch" som yter opp til 275 hk.

Hyundais nye hot hatch utsolgt etter to dager

Hyundai lanserte i sommer sin nye sportslige i30 N. En bil laget for de som er glad i bilkjøring og ønsker seg en bil som klarer seg like godt på svingete landevei som på bane.

Med en arktisk tilpasset Santa Fe krysset Patrick Bergel Sydpolen, i fotsporene til sin oldefar Sir Ernest Shackleton.

Krysset Sydpolen i en bil laget for vanlig gatekjøring

Sir Ernest Shackleton ville krysse hele Sydpolen, men reisen ble for tøff da ekspedisjonsskipet satt seg fast i skruisen og langsomt ble knust. Hundre år senere kjørte hans oldebarn distansen i en SUV.

Hyundais nye i30 fastback, ferskeste medlem av familien

Nå er Hyundais i30-familie komplett

Her er Hyundais nye bilfamilie med noe for en hver smak. Nye i30 fås ikke bare som fem-dørs og stasjonsvogn, men også som fastback i en elegant femdørs-versjon og i N-versjon med 275 spreke hester.

Hyundais nye KONA. Liten, kjapp og spennende SUV.

Her er Hyundais nye KONA

Hyundai lanserer sin nye SUV, KONA. En bil med alt man kan ønske seg av utstyr og godt med plass for par og små familier.

Miljøbilkonseptet IONIQ fra Hyundai er nå komplett med dette trekløveret. En elbil, en hybrid og en ladehybrid i samme innpakking.

Hyundai lanserer IONIQ plug-in priser

Hyundai lanserer nå siste del av trilogien IONIQ. Nå kommer IONIQ ladehybriden som siste modell etter elbil og hybrid, til en svært attraktiv pris.

Syv liter maling over syv timer er nødvendig for å lakkere en moderne personbil i dag. Bildet er fra Hyundais produksjonsanlegg i Tsjekkia.

Hva sier bilfargen om deg?

Over 70 prosent av verdens bilfarger er hvit, svart, grå eller sølv. Hvordan velger man egentlig farge når man kjøper bil.

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway