Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hyundais nye elektriske konseptbil Prophecy. Foto: Hyundai

​Verdenspremiere: Hyundais helt nye elbilkonsept

Det nye elbilkonseptet Prophecy tar Hyundais ‘Sensuous Sportiness’-filosofi til neste nivå.
Hyundai Motors slipper i dag det helt nye elbilkonseptet Prophecy. Det visjonære konseptet uttrykker Hyundais siste designfilosofi ‘Sensuous Sportiness’, og bygger videre på linjen fra Hyundai 45 som ble vist under IAA i Frankfurt høsten 2019. I likhet med 45 tas kompleksiteten ned til fordel for ren

Hyundai Prophecy. Foto: Hyundai

Hyundai viser elbilen Prophecy

​Hyundai Motor Company vil vise fram sitt nye elbilkonsept Prophecy under bilutstillingen i Genève i mars. Den nye modellen er et utstillingsvindu for selskapets nyeste designretning. Elbilkonseptet avdukes 3. mars, og vil være utstilt for publikum helt frem til 15. mars.
I tråd med designretningen «Sensuous Sportiness» innehar det nye konseptet en vakker silhuett, som er fremhevet av stilfulle

Foto: Endre Igland / Hyundai

Øker rekkevidden på KONA electric

​Hyundai tar kundenes ønsker på alvor, og gjør nå en av markedets virkelige rekkeviddevinnere enda bedre.
Hyundai KONA electric er en av markedets mest populære elbiler, og mye av det skyldes samspillet mellom høyt utstyrsnivå, design, rekkevidde og en fornuftig pris. Helt siden bilen ble lansert våren 2018 har den holdt på plassen som en av de virkelige rekkeviddevinnerne i markedet, og nå vel

​Hyundai viser fullskala flyvende kjøretøy og inngår partnerskap med Uber

Uber og Hyundai Motor Company har i dag lansert planene for et nytt partnerskap for å utvikle Uber Air Taxis. Dette er et fremtidig delingsnettverk for flyvende urbane kjøretøyer, og selskapene kunne allerede i dag avduke en helt ny fullskala modell av et flyvende konsept under CES (Consumer Electronics Show).

Foto: Hyundai

Hyundai lanserer KONA hybrid i Norge

Hyundai lanserer nå hybridutgaven av suksessmodellen KONA i det norske markedet. Bilen er klar for bestilling fra nyttår, og leveringer starter i januar.

Foto: Hyundai

Hydrogenfylling åpnet igjen i Norge

​Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november. Hyundai var på plass for å fylle opp en hydrogenelektrisk NEXO.

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway