Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hyundais nye SUV-konsept. Foto: Hyundai

Hyundai viser helt nytt ladbart SUV-konsept

Hyundai Motor deler i dag første teaservideo og bilder av et helt nytt og innovativt PHEV SUV-konsept som skal vises under 2019 AutoMobility LA.

Hyundai NEXO. Foto: Hyundai Motor Norway

Hyundai Motor setter fart på utviklingen av hydrogenteknologi

• Hyundai investerer i Impact Coatings, H2Pro og GRZ Technologies. Dette vil gi selskapet teknologi for brenselceller, hydrogenproduksjon og hydrogenlagring • Investeringen vil styrke Hyundais lederskap innen hydrogen, med utvidet infrastruktur og effektiv produksjon av hydrogenelektriske biler

Hyundai. Foto: Hyundai

Hyundai henter NASA-topp for å gå inn i urban luftfart

​Hyundai Motor Group går for første gang inn i luftfart når selskapet nå etablerer en helt egen divisjon for urban luftmobilitet. Denne typen mobilitet er ventet å vesentlig avlaste langsiktige trafikkproblemer som følge av ekstrem urbanisering.

Hyundais nye elbilkonsept 45. Foto: Hyundai

​Hyundai avduker elbilkonsept

Hyundai Motor Company avduker i dag den elektriske konseptbilen 45 under det internasjonale bilmessen (IAA) i Frankfurt.

Foto: Hyundai

Hyundai går inn i IONITY

Hyundai Motor Company kunngjør sammen med Kia Motors Corporation i dag at selskapene går inn i IONITY, et joint venture etablert av globale bilprodusenter.

Nye Hyundai IONIQ electric. Foto: Hyundai

Hyundai slipper priser på nye IONIQ

​Hyundai IONIQ har vært en stor suksess for Hyundai Motor Norway, og bilen har rukket å bli en av de vanligste elbilene på norske veier. Nå lanseres IONIQ i ny utgave.

Hyundais elektriske sparkesykkel. Foto: Hyundai

Hyundais elektriske sparkesykkel lades fra bilen

​Hyundai har utviklet prototypen for en ny elektrisk sparkesykkel som kan integreres i fremtidige biler fra Hyundai Motor Group. Hensikten er såkalt «last mile»-mobilitet, og sparkesykkelen er kompakt og sammenleggbar.

Foto: Hyundai/Arctic Race of Norway

Elektrisk Arctic Race med Hyundai

Som det første sykkelrittet i verden som kun skal bruke elbiler, er Hyundai stolt sponsor av spektakulære Arctic Race of Norway.

Hyundai Motorsport blir elektrisk. Foto: Hyundai

Hyundai med elektrisk racingbil

Hyundai Motorsport arbeider nå med sin første elektriske racingbil. Prosjektet er starten på en ny motorsport-æra for selskapet.

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway