Følg Hyundai Motor Norway

Bilprodusent valgte Oslo for internasjonalt fotoopptak

Nyhet   •   jun 23, 2016 07:45 CEST

Thomas Krull (til høyre) fra Hyundai og hans fototeam ledet av Uli Heckmann tok bilder av den nye elbilen IONIQ utenfor Mathallen Vulkan på onsdag.

En ny elektrisk bil skal vises frem for Europas bilpublikum - med Oslo som bakgrunn. Norske byer har en unik høy andel av elektriske biler og Oslo kan kanskje regnes som verdens elbil-hovedstad. Ingen tvil om at byen byr på et autentisk miljø for å fotografere en ny elektrisk bil.

Thomas Krull fra Hyundai i Europa har med seg fotograf Uli Heckmann og et mannskap på fire personer til Oslo for å fotografere den nye elbilen IONIQ denne uken. Og de får hjelp av et titall norske assistenter som tar seg av alle detaljer som skal til i et slikt omfattende fotoopptak. 

Utnytter hele byen

Krull mener noe av det beste med Oslo er den store variasjonen i miljø og bakgrunn. Noe som forenklet jobben med å finne de 12 opptaksstedene som inkluderer alt fra nye Barcode til etablerte Holmenkollen og sjarmerende Mathallen Vulkan, både på dag- og kveldstid. - Her finnes en god miks av nye og gamle bygninger som gir oss det miljøet vi ønsker for denne jobben. Det er kort vei fra moderne by til landlige omgivelser og kjente turistattraksjoner, sier han.

Norsk produksjonsteam

Selv om fotografen og hans team kommer fra Tyskland, er det nordmenn som tar seg av den øvrige produksjonen, inkludert utplukking av statister, sminke, garderobe osv. Rett og slett alt som skal til for en slik omfattende fotoproduksjon. Og alt tas hånd om av norske Encore film som stiller med ca 10 personer. I tillegg kommer norske statister som skaper atmosfære i bildene av den nye elektriske bilen. - Vår største utfordring er stabilt vær, sier Krull. Til tross for noen regnbyger kan han berolige med at det ser ut som de kommer i mål innenfor tidsplanen. Da er det bare å glede seg til annonser og brosjyrer kommer til høsten.

En elektrisk bil med flere muligheter

IONIQ er Hyundais første batterielektriske bil. Den kommer også i to hybridversjoner, alle med tilnærmet likt utseende. Med IONIQ og ix35 Fuel Cell (hydrogen) tilbyr Hyundai et komplett utvalg av biler med null-og lavutslipp. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.