Gå videre til innhold
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company

Nyhet -

Hyundai inviterer til kundevisning av IONIQ 6 denne uken

Onsdag 23. november er det duket for eksklusive kundevisninger av helt nye IONIQ 6 i Oslo, og Hyundai inviterer alle som er interessert til å melde seg på. Men plassene er begrenset.

Hyundai Motor Norway har denne uken besøk av helt nye IONIQ 6, og ønsker å invitere så mange kunder som mulig til eksklusiv visning i Oslo. Visningen blir avholdt på Høymagasinet, rett ved Akershus Festning onsdag 23. november.

For å delta kan interessenter og kunder melde seg på via en egen påmeldingsside. Det er seks ulike tidspunkt tilgjengelig for visning med et begrenset antall plasser. Det betyr at kundene selv kan velge når de ønsker å komme på visning i løpet av dagen, så lenge de booker seg inn via nettsiden.

Det er et begrenset antall plasser per visningstid, og når visningstiden er fullbooket vil det ikke være mulig for flere å delta.

Meld deg på her!

IONIQ 6 gjester Sandvika Storsenter

For alle som ikke får deltatt på visningen på Høymagasinet blir det også en annen mulighet til å se helt nye IONIQ 6. Bilen vil være utstilt på Sandvika Storsenter fra 24. til 26. november. IONIQ 6 vil stå i første etasje på Stortorget på en bemannet stand under hele senterets åpningstid.

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 35 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway