Gå videre til innhold
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company

Nyhet -

Hyundai inviterer til kundevisning av IONIQ 6 denne uken

Onsdag 23. november er det duket for eksklusive kundevisninger av helt nye IONIQ 6 i Oslo, og Hyundai inviterer alle som er interessert til å melde seg på. Men plassene er begrenset.

Hyundai Motor Norway har denne uken besøk av helt nye IONIQ 6, og ønsker å invitere så mange kunder som mulig til eksklusiv visning i Oslo. Visningen blir avholdt på Høymagasinet, rett ved Akershus Festning onsdag 23. november.

For å delta kan interessenter og kunder melde seg på via en egen påmeldingsside. Det er seks ulike tidspunkt tilgjengelig for visning med et begrenset antall plasser. Det betyr at kundene selv kan velge når de ønsker å komme på visning i løpet av dagen, så lenge de booker seg inn via nettsiden.

Det er et begrenset antall plasser per visningstid, og når visningstiden er fullbooket vil det ikke være mulig for flere å delta.

Meld deg på her!

IONIQ 6 gjester Sandvika Storsenter

For alle som ikke får deltatt på visningen på Høymagasinet blir det også en annen mulighet til å se helt nye IONIQ 6. Bilen vil være utstilt på Sandvika Storsenter fra 24. til 26. november. IONIQ 6 vil stå i første etasje på Stortorget på en bemannet stand under hele senterets åpningstid.

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Hyundai IONIQ 6 First Edition. Foto: Hyundai Motor Company

Nå er prisen klar for IONIQ 6 First Edition – Hyundais rekkeviddevinner blir svært attraktiv

Hyundai har i dag sluppet norske priser for IONIQ 6 First Edition, selskapets helt nye elbil med svært lang elektrisk rekkevidde. I tillegg kan Hyundai avsløre at prisene vil starte på 489 000 kroner (pluss levering) for de ordinære utgavene som kommer for salg etter at First Edition er sluttsolgt (priser med 2022-avgifter) IONIQ 6 byr på avansert teknologi, som Vehicle-to-Load (V2L), toppmoderne

IONIQ 6 First Edition. Foto: Hyundai

IONIQ 6 First Edition: Forhåndssalget starter klokken 10:00 den 9. november

Helt nye Hyundai IONIQ 6 er like rundt hjørnet, og snart kan de første heldige europeiske kundene sikre seg en av 2 500 eksklusive First Edition-modeller. 600 av de 2 500 bilene er reservert for norske kunder First Edition-utgaven av IONIQ 6 har eksklusive designdetaljer inn- og utvendig som er dedikert til denne begrensede utgaven Alle kunder som kjøper en IONIQ 6 First Edition får med ett års a

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway