Gå videre til innhold
Hyundais nye konseptbil SEVEN. Foto: Hyundai Motor Company
Hyundais nye konseptbil SEVEN. Foto: Hyundai Motor Company

Pressemelding -

Hyundai viser de første bildene av SEVEN – et helt nytt elektrisk SUV-konsept

  • Hyundai slipper første sniktitt på SEVEN, som viser teknologi- og designinnovasjonene i selskapets kommende helelektriske SUV
  • Bilprodusentens nye SUV-typologi er optimalisert for dedikerte elbiler, og kombineres med en ny interiørarkitektur som sender tankene til en premium loungeopplevelse
  • Hyundai viser SEVEN for første gang på selskapets pressekonferanse under AutoMobility LA, som går av stabelen klokken 17.55 CET (09.55 PT) den 17. november

Hyundai Motor Company har i dag sluppet de første teaserbildene av store og stilige SEVEN. Konseptbilen er en helelektrisk SUV som vises offentlig for første gang under AutoMobility LA senere i november.

SEVEN fanger Hyundai Motors’ designretning for fremtiden, og er et utstillingsvindu for selskapets teknologiske innovasjoner i æraen for elektrisk mobilitet. SEVEN gir også klare hint om en kommende SUV-modell i IONIQ-familien, som er Hyundais dedikerte undermerke for elbiler.

Bildene som nå er sluppet avslører en form som følger funksjon, og som våger å gå i en annen retning enn man er vant med fra fossile biler. SEVENs lysarkitektur er definert av parametriske piksler, noe som er et unikt designtrekk for IONIQ-serien, og som skaper en unik designretning med kobling mellom analoge og digitale følelser.

Interiøret i SEVEN hinter om et påkostet loungemiljø som kan tilpasses etter personlige preferanser. Dermed tar Hyundai også romfølelsen fra IONIQ 5, og understreker plassinnovasjonene ytterligere. Møbleringen om bord er kledd i bærekraftige materialer som gir en raffinert og miljøvennlig mobilitetsopplevelse som reflekterer kundenes behov.

Hyundai Motor viser SEVEN på sin pressekonferanse under AutoMobility LA den 17. november klokken 17.55 CET (09.55 PT). Journalister kan delta på enten fysisk på LA Convention Center, eller digitalt. SEVEN vil stå utstilt fra 19. til 28. november under publikumsdelen av messen.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway