Gå videre til innhold
Hyundai IONIQ 5. Foto: Hyundai Motor Norway
Hyundai IONIQ 5. Foto: Hyundai Motor Norway

Pressemelding -

Rekordmåned for Hyundai i Norge

Hyundai Motor Norway leverte for første gang ut over 1 000 biler på en måned i august.

August 2021 ble nok en sterk elbilmåned i det norske markedet, og for Hyundai markerte måneden en ny rekord. For første gang leverte merket ut over 1 000 biler i det norske markedet på en enkelt måned. Om lag 92 prosent var helelektriske biler.

- Salget går veldig godt med flere spennende nyheter og solide etablerte elbilmodeller. Særlig er det IONIQ 5 som driver volumet, og bilen ble Hyundais mest leverte modell med 631 registreringer, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway. 

- Kontraktsinngangen er imidlertid langt høyere, og august ble en svært god måned for Hyundai i Norge. Med den utviklingen vi nå ser forventer vi en meget god høst for hele vår norske produktportefølje, og særlig for IONIQ 5. Det er helt tydelig at kundene setter pris på egenskapene og de banebrytende teknologiske løsningene i vår helt nye elbil. Samtidig ser vi stor interesse for våre nye ladbare hybrider. 

Hyundai Motor Norway kuttet ved inngangen til 2021 ut alle bilmodeller som ikke er ladbare eller elektriske. Dermed har merket nå et svært spisset og tilpasset produktutvalg som passer perfekt for norske kunder. I løpet av 2021 har merket lansert nye SANTA FE Plug-in Hybrid, helt nye TUCSON Plug-in Hybrid og IONIQ 5. Samtlige modeller har blitt meget godt mottatt i markedet, og IONIQ 5 har allerede rukket å bli både prisvinnende og rost opp i skyene av både norsk og internasjonal presse. 

Hyundai Motor Norway tilbyr også elbilene KONA Electric og IONIQ Electric, som begge fortsetter å selge godt i det norske markedet. KONA Electric holder meget god stand som en av de mest populære bilene i landet. I tillegg har Hyundai hydrogenelektriske NEXO i produktporteføljen. 

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway