Gå videre til innhold
Nå er IONIQ 6-prisene klare - salget av rekkeviddevinneren starter umiddelbart

Pressemelding -

Nå er IONIQ 6-prisene klare - salget av rekkeviddevinneren starter umiddelbart

Hyundai Motor Norway har i dag sluppet de ordinære prisene på den helt nye elbilen IONIQ 6. Den store sedanen blir svært attraktiv i det norske markedet.

Tidligere denne måneden slapp Hyundai IONIQ 6 First Edition for forhåndssalg, og allerede etter få timer var samtlige 600 biler for det norske markedet revet bort. Bilene i fargen Biophilic Blue ble utsolgt på bare 4 minutter.

I dag har Hyundai sluppet svært attraktive priser for ordinære utgaver av den store og linjelekre sedanen, og salget starter umiddelbart.

- Det er med stor glede at vi i dag kan slippe det vi er trygge på at er meget gode priser på IONIQ 6. Som med IONIQ 5 er den nye modellen utstyrt i toppspesifikasjonen Premium som standard. Det betyr at nær sagt alt utstyr er standardisert, og at man kun har noen få tilvalg å velge i, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

- I tillegg er Long Range-batteripakken standard i Norge, og det betyr at vi gjør det meget enkelt for kundene å velge seg en IONIQ 6.

Strømlinjeformet sedan

IONIQ 6 er andre modell ut på Hyundais dedikerte elektriske modellserie IONIQ, og er en stor helelektrisk sedan med strømlinjeformet aerodynamikk. IONIQ 6 har med sine 4 855 mm i lengde og en akselavstand på hele 2 950 mm en svært romslig og komfortabel kupé. Takket være doble laminerte vinduer, akustisk frontrute og en rekke smarte løsninger har bilen et lavt og klasseledende støynivå, som sammen med et stilig og avansert interiør sørger for meget høy komfort. IONIQ 6 byr ellers på en full utstyrspakke, der alt av moderne komfort- og sikkerhetsutstyr er en selvfølge.

Bilen kan blant annet parkere seg selv med smart fjernstyrt parkering, eller skifte fil på egenhånd takket være avansert Highway Driving Assist 2 (HDA 2). Navigasjonsbasert smart cruise control, kameravisning av blindsonen, filholder og surround view-kamera er andre eksempler på den omfattende utstyrspakken.

I Norge tilbys IONIQ 6 i toppspesifikasjonen Premium som standard. Dette utstyrsnivået inneholder nær sagt alt tilgjengelig utstyr.

I tillegg er Long Range-batteripakken på 77,4 kWt standard, og man kan velge mellom bakhjulstrekk og avansert HTRAC-firehjulstrekk.

Bilen er bygget på Hyundai Motor Groups avanserte dedikerte elbilplattform E-GMP (Electric-Global Modular Platform). Dermed er den utstyrt med en lang rekke avanserte teknologier, i tillegg til det kundeorienterte og romslige interiøret. Med Long Range-batteripakken, bakhjulstrekk og 18’’ felger (standard) har IONIQ 6 en svært lang elektrisk rekkevidde på inntil 614 kilometer (WLTP). Med Long Range-batteripakke, firehjulstrekk og 18’’ felger er rekkevidden hele 583 kilometer (WLTP).

Den lange rekkevidden er blant annet et resultat av et aerodynamisk design. IONIQ 6 har en luftmotstandskoeffisient på bare 0,21 Cd, takket være innovative designløsninger som den lave fronten, aktive luftspjeld og såkalte wheel gap reducers, som reduserer luftmotstanden i hjulbuene foran. IONIQ 6 har et kokonginspirert interiør som sørger for veldig høy komfort og et personlig og behagelig rom. Bilen har optimalisert benplass, en rekke praktiske løsninger, og et interiør spekket med bærekraftige materialer som legger til rette for en miljøvennlig mobilitetsopplevelse.

Dette er prisene

IONIQ 6 får en meget attraktiv totalpakke med priser fra 489 000 kroner (pluss levering) med Premium, bakhjulstrekk og Long Range-batteripakke som standard. Med firehjulstrekk starter prisene på 519 000 kroner (pluss levering). I tillegg kan man velge å legge til 20'' felger, Vision Pack med stort elektrisk glasstak og Vision Pack Plus med digitale sidespeil.

Prisliste IONIQ 6:

I tillegg kommer leveringskostnader, veiledende 10 900 kroner.

Komplett pris- og utstyrsliste samt tekniske data finner du her.

Elektrisk rekkevidde (AER) og energieffektivitet for alle aktuelle varianter av IONIQ 6:

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway