Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Dette er Hyundais nye sportslige i30 N "hot hatch" som yter opp til 275 hk.

Hyundais nye hot hatch utsolgt etter to dager

Hyundai lanserte i sommer sin nye sportslige i30 N. En bil laget for de som er glad i bilkjøring og ønsker seg en bil som klarer seg like godt på svingete landevei som på bane.

Med en arktisk tilpasset Santa Fe krysset Patrick Bergel Sydpolen, i fotsporene til sin oldefar Sir Ernest Shackleton.

Krysset Sydpolen i en bil laget for vanlig gatekjøring

Sir Ernest Shackleton ville krysse hele Sydpolen, men reisen ble for tøff da ekspedisjonsskipet satt seg fast i skruisen og langsomt ble knust. Hundre år senere kjørte hans oldebarn distansen i en SUV.

Syv liter maling over syv timer er nødvendig for å lakkere en moderne personbil i dag. Bildet er fra Hyundais produksjonsanlegg i Tsjekkia.

Hva sier bilfargen om deg?

Over 70 prosent av verdens bilfarger er hvit, svart, grå eller sølv. Hvordan velger man egentlig farge når man kjøper bil.

Utslipsfri løypesjef på farten under Holmenkollstafetten

Miljøsatsing i idrettsverden

Idrettsverden er i ferd med å ta miljø og klima på alvor. I Norge er Holmenkollstafetten og Oslo Bislet Games i teten.

Om to år blir det påbudt med automatisk, kunstig motorstøy ved lave hastigheter for å unngå påkjørsler.

Mange er redd for lydløse biler

En av tre nordmenn er redd for å bli påkjørt av en lydløs bil. Fire av ti mener de lydsvake elbilene er trafikkfarlige.

Hydrogenstasjonen ligger kun et stenkast fra Powerhouse Kjørbo, hvor strømmen produseres fra solceller. Fotomontasje: Asplan Viak.

Moderne kontorbygg forsyner elbiler med kortreist drivstoff

Et rehabilitert kontorbygg i Sandvika kan leverere overskuddsstrøm for produksjon av ca 1 000 biltankinger hydrogen pr år. Det tilsvarer årlig hydrogenforbruk for 25 elbiler*. For brukerne av hydrogenstasjonen på Kjørbo, som ligger et steinkast unna bygget, betyr det svært kortreist drivstoff. Men det viser også hvilket potensiale som ligger i å bygge og modernisere kontorbygg med en klima-og milj

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway