Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Konserndirektør Euisun Chung i HMG. Foto: Hyundai

Hyundai med enorm satsning på hydrogenteknologi

Hyundai Motor Group (HMG) har i dag presentert sitt langsiktige «FCEV Vision 2030», som viser ambisjonene for selskapets arbeid med hydrogenteknologi og hydrogenelektriske biler frem mot 2030.

Hyundais helt nye hydrogenelektriske NEXO. Foto: Hyundai

Fem stjerner til Hyundai NEXO

Helt nye hydrogenelektriske NEXO fra Hyundai ble nylig testet av Euro NCAP – med knallsterkt resultat.

Helt nye KONA electric ankommer Drammen havn. Foto: Hyundai

Sterk salgsvekst: Rekordkvartal for Hyundai

Hyundai Motor Europe satte ny salgsrekord i tredje kvartal 2018. Selskapet leverte med det sitt beste tredje kvartal i Europa noensinne. I Norge fortsetter den kraftige fremgangen.

Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Hyundai har de siste årene mottatt en rekke priser for design og innovasjon, blant annet fra anerkjente Red Dot Awards. I 2018-utgaven av utdelingen mottar Hyundai prisen «Red Dot: Brand of the Year 2018».

Helt nye Hyundai NEXO. Foto: Hyundai

Hyundai starter salget av helt nye NEXO

Mandag 24. september starter endelig salget av helt nye Hyundai NEXO i det norske markedet. Bilen markerer en revolusjon for hydrogenelektriske biler, og byr på en svært attraktiv pakke.

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway