Gå videre til innhold
Hyundai viser selvkjørende bil i Las Vegas

Nyhet -

Hyundai viser selvkjørende bil i Las Vegas

I 2021 skal Hyundai tilby en selvkjørende elektrisk SUV. Den blir bygget på en ny generasjon hydrogenelektriske biler som lanseres i disse dager. På den store elektronikkmessen i Las Vegas vil Hyundai presentere sin nye utslippsfrie SUV, som kommer på markedet i år.

I et samarbeide med Aurora, et selskap som jobber med selvkjøringsteknologi, skal de neste årene brukes til å finpusse til Nivå 4 selvkjøring. Det vil si at bilen kan kjøre selvstendig uten at menneske griper inn, på veier som er tilrettelagt for det.

Hyundai har sin bilteknologi, med det siste inne sikkerhet, mens Aurora skal bidra med sin autonome teknologi. Hydrogenelektriske biler er perfekt for autonome biler. All ekstra elektronikk, sensorer osv bidrar til et høyere strømforbruk enn en vanlig bil. Hydrogenelektriske biler vil være i stand til å levere denne strømmen, uten at det går nevneverdig ut over rekkevidden.

Hittil har den nye hydrogenelektriske bilen gått under betegnelsen FE, men navnet vil bli offentligjort på en pressekonferanse mandag 8. januar kl 24:00 (03:00 pm PST) ifm Consumer Electronicsmessen.

Pressekonferansen finner sted på Mandalay Bay (Level 2, Oceanside C) og vil bli streamet på https://youtu.be/dbiFJP1eD18

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

Relatert materiale

Relaterte nyheter