Gå videre til innhold
Helt nye Hyundai KONA Electric med N Line-utstyrspakke. Foto: Hyundai
Helt nye Hyundai KONA Electric med N Line-utstyrspakke. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai introduserer KONA Electric N Line

  • Hyundai slipper i dag bildene av helt nye KONA Electric N Line, som byr på sportslige linjer som passer perfekt til KONAs elektriske drivlinje
  • N Line er en ny utstyrsversjon som er skapt for kundene som ønsker det lille ekstra når det kommer til sportslig design

Tidligere denne uken slapp Hyundai prisene på den første fullverdige elektriske N-bilen IONIQ 5 N. I dag presenterer selskapet den første elektriske N Line-modellen. Dermed blir KONA Electric enda mer attraktiv, med designpakken som henter N-designelementer til den populære kompakt-SUVen.

For første gang tilbyr Hyundai N Line som utstyrspakke på en helelektrisk modell, og populære KONA Electric er det naturlige valget for den sportslige designpakken.

KONA Electric N Line har en sporty og dynamisk design, som opprettholder bilens imponerende ytelser og rekkevidde. Kunder som setter pris på både stil og bærekraft, så vel som den klasseledende interiørplassen som tilbys i helt nye Kona, kan nå individualisere Hyundais bestselgende SUV ytterligere.

N Line-spesifikke designelementer

Nøkkelelementene til KONA Electric N Line inkluderer unike støtfangere både foran og bak, stilige sideskjørt og dedikerte 19-tommers hjul, designet for å understreke det sporty utseendet til modellen. Eksteriøret er ytterligere hevet med eksklusivt N Line-emblem, som understreker bilens stilige linjer.

Inne i kupeen har KONA Electric N Line sportsseter med N Line-logo og røde kontrastsømmer, noe som skaper et oppslukende og dynamisk kjøremiljø. Ytterligere røde detaljer på rattet og dashbordet bidrar til N Lines unike interiørestetikk. Fokuset er på å gi en fengslende kjøreopplevelse uten å gå på akkord med komfort og funksjonalitet.

N Line-funksjoner:

• Mer aggressiv, sporty design foran og bak

• Dedikert EV N Line-linje foran og bak

• Blanke sorte sidespeil

• Dedikert N Line-ratt

• N Line-eksklusive metallpedaler

• Svart taktrekk

• Dedikerte 19-tommers lettmetallfelger, med eksklusiv N Line-design

• Dedikerte N Line-seter med røde kontrastsømmer

• Alcantara® med 57 % resirkulert polyester

Planlagt produksjonsstart for KONA Electric N Line er i februar 2024, og Kona Electric N Line kommer til europeiske veier våren 2024.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Helt nye Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai

Helt nye KONA Electric har fått priser – Hyundais nyeste blir svært gunstig

Hyundai Motor Norway har i dag sluppet prisene på helt nye KONA Electric Nykommeren er større, smartere og stiligere enn noen gang, og byr på svært mye plass, teknologi, utstyr og rekkevidde for pengene Helt nye KONA Electric har vokst til en romslig familiebil, med sin smarte kupé, bagasjerom på 466 liter og gjennomtenkte funksjoner som 40/20/40-delt baksete og frunk til ladekablene Med inntil 5

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway