Gå videre til innhold
Helt nye Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai
Helt nye Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Knallsterk oktober for Hyundai - KONA-suksess og rekordandel

Hyundai fikk en knallsterk salgsmåned i oktober i et trått marked. Markedsandelen ga soleklar årsrekord, takket være god etterspørsel etter særlig KONA Electric.

Hyundai endte med en markedsandel på hele 7,2 prosent i personbilmarkedet i oktober, og styrket dermed posisjonen som et av Norges mest solgte bilmerker også i 2023. Sammenliknet med oktober 2022, fikk Hyundai en vekst på 19,63 prosent i oktober 2023.

Totalt ble det registrert 646 nye Hyundai i Norge i oktober, og den viktigste modellen ble KONA Electric med 440 biler. Det gjorde modellen til den fjerde mest solgte i Norge i oktober, med en markedsandel på hele 4,93 prosent.

- Det er veldig hyggelig å oppleve en svært god mottakelse for helt nye KONA Electric i den første hele salgsmåneden for denne modellen. Vi får bekreftet våre antakelser om at dette er en veldig riktig modell i det norske markedet, med en svært konkurransedyktig sammenheng mellom pris, plass, teknologi og ikke minst, lang rekkevidde, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Sammenliknet med oktober 2022, ble det registrert hele 127,98 prosent flere KONA Electric i oktober 2023.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Helt nye Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai

Helt nye KONA Electric har fått priser – Hyundais nyeste blir svært gunstig

Hyundai Motor Norway har i dag sluppet prisene på helt nye KONA Electric Nykommeren er større, smartere og stiligere enn noen gang, og byr på svært mye plass, teknologi, utstyr og rekkevidde for pengene Helt nye KONA Electric har vokst til en romslig familiebil, med sin smarte kupé, bagasjerom på 466 liter og gjennomtenkte funksjoner som 40/20/40-delt baksete og frunk til ladekablene Med inntil 5

Helt nye IONIQ 5 N. Foto: Hyundai Motor Company.

Helt nye IONIQ 5 N er endelig avduket – setter ny standard for elektriske ytelser

IONIQ 5 N er den første elbilen fra Hyundai N, og skaper et nytt segment for elbiler med ekstreme ytelser, takket være avansert teknologi og baneegenskaper Med IONIQ 5 N tar Hyundai N det første steget i en elektrifiseringsstrategi som vil gi flere nye helelektriske N-modeller IONIQ 5 N bygger opp under de tre N-pilarene Corner Rascal, Racetrack Capability og Everyday Sportscar. Bilen drar nytte

IONIQ 5 N på Nürburgring. Foto: Hyundai

IONIQ 5 N i siste fase av utviklingen – verdenspremieren nærmer seg raskt

IONIQ 5 N gjennomgår nå de aller siste testene på Nürburgring før verdenspremieren IONIQ 5 N er den første elektriske N-modellen, og er utviklet i tråd med N-pilarene Corner Rascal, Racetrack Capability og Everyday Spartscar IONIQ 5 N får sin verdenspremiere under Goodwood Festival of Speed, med en eksklusiv N-paviljong og bakkeløp
Hyundai gjør nå de siste banetestene av kommende IONIQ 5 N p

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway