Gå videre til innhold
Hyundai IONIQ 5. Foto: Hyundai Motor Company
Hyundai IONIQ 5. Foto: Hyundai Motor Company

Pressemelding -

Hyundai lanserer ny utgave av IONIQ 5 – nå blir startprisen 45 000 kroner lavere

 • Hyundai har i dag lansert nyheten IONIQ 5 Advanced i det norske markedet
 • Den nye modellen byr på en solid utstyrspakke til en fornuftig pris, og har svært mye funksjonalitet som standard
 • Nå får man også IONIQ 5 Premium til svært gunstige leasingpriser, og biler er tilgjengelig for rask levering

Hyundai Motor Norway har i dag lansert en ny utgave av IONIQ 5, med helt nye Advanced. Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, massevis av smart funksjonalitet og en svært gunstig pris.

Nye IONIQ 5 Advanced gjør at den populære elbilen blir tilgjengelig for enda flere kunder, og lanseres i tråd med Hyundais visjon om å være et merke for den store bredden av befolkningen. IONIQ 5 Advanced har Long Range-batteripakke som standard, og leverer dermed rekkevidde på inntil 507 kilometer (WLTP). Kundene kan velge mellom bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

- Med Advanced lanserer vi en ny attraktiv versjon av IONIQ 5, som byr på mye standardutstyr, toppmoderne sikkerhet og den svært høye komforten som denne modellen er viden kjent for. Ting som aktivt understell og nivå 2-autonomi er standard, og bilen inkluderer en omfattende SmartSense-pakke med aktive sikkerhetssystemer, for å nevne noe, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

- IONIQ 5 Advanced har et utstyrsnivå vi tror vil appellere til mange norske kunder, og den hevder seg meget godt i markedet både på pris og avansert teknologi. Dette er en bil det skal være enkelt å velge, og man slipper å forholde seg til tilvalgspakker.

  Solid utstyrsnivå

  IONIQ 5 Advanced har en meget innholdsrik utstyrspakke, som blant annet inkluderer smarte frekvensdempere (Smart Frequency Dampers, SFD). Disse sørger for høy komfort, så vel som forbedret lyddemping. SFD gir tilpasset og individuell fjæringskomfort for hvert hjul basert på frekvenser fra underlaget. Ved høye frekvenser vil det gi mykere fjæringer og en mer komfortabel kjøreopplevelse, mens lavere frekvenser gir en jevn demperkomfort som forbedrer styrefølelsen og minimerer krengning.

  Bilen har også Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando. Avansert navigasjonsbasert smart cruise control og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3’’ skjermer, filholder, automatisk nødbremse med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 19’’ felger og LED-lykter, for å nevne noe. IONIQ 5 er også en svært stillegående bil, med lavt støynivå i kupeen. Dette skyldes blant annet doble laminerte vinduer foran og bak, så vel som akustisk frontrute.

  IONIQ 5 Advanced får en startpris på svært gunstige 469 000 kroner (veil. levering på 12 900 kroner kommer i tillegg). Det betyr at man fra og med i dag kan få en IONIQ 5 som er 45 000 kroner rimeligere enn før. Den nye versjonen plasserer seg dermed godt under myndighetenes momsinnslagspunkt på 500 000 kroner.

  Gunstige priser også på IONIQ 5 Premium

  IONIQ 5 Premium er som tidligere en svært attraktiv bil, som inkluderer nær sagt alt utstyr som standard. Der Advanced er en godt utstyrt familiebil som byr på en attraktiv pakke, er Premium alternativet for kunder som ønsker en helt toppspekket bil som byr på den aller mest avanserte teknologien og komforten.

  IONIQ 5 Premium tilbys nå til meget gunstige priser dersom man velger leasing, og for første gang siden IONIQ 5 ble lansert kan man nå få bil med rask levering.

  - IONIQ 5 har vært en stor suksess på det norske markedet siden lanseringen i 2021, og er en av de mest solgte bilene i landet de siste årene. Det har tidvis ført til lange leveringstider, men nå kan man faktisk få bil levert kjapt fra norsk lager, sier Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

  - Med IONIQ 5 Advanced får vi i tillegg en modell som vi tror vil appellere godt til norske kunder, og som gjør at man kan få en veldig innovativ, komfortabel og romslig elbil til en enda gunstigere pris.

   Komplett pris- og utstyrsliste er tilgjengelig på Hyundai.no.

   Emner

   Kategorier


   Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

   Kontakter

   Øyvind L. Knudsen

   Øyvind L. Knudsen

   Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

   Relatert innhold

   Velkommen til Hyundai Motor Norway.

   Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

   Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

   Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

   Hyundai Motor Norway
   Alf Bjerckes vei 8
   0582 Oslo
   Norway