Gå videre til innhold
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company
Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company

Pressemelding -

Ny utgave av IONIQ 6 med 614 km rekkevidde til godt under 500 000

  • Hyundai har i dag lanserte nyheten IONIQ 6 Advanced i det norske markedet
  • Bilen følger samme utstyrslogikk som IONIQ 5 Advanced, som ble lansert for en drøy måned siden
  • Den nye modellen byr dermed på en solid utstyrspakke til en fornuftig pris, og har svært mye funksjonalitet som standard
  • I tillegg får man både IONIQ 5 og IONIQ 6 Premium til svært gunstige leasingpriser, og biler er tilgjengelig for rask levering

Hyundai Motor Norway har i dag lansert en ny utgave av IONIQ 6, kalt Advanced. Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, og byr dermed på inntil 614 kilometer rekkevidde (WLTP), svært mye smart funksjonalitet og en meget gunstig pris.

Med nye IONIQ 6 Advanced blir den store og komfortable streamlineren tilgjengelig for enda flere kunder. IONIQ 6 er kåret til Årets Bil i verden, Årets Elbil i verden og Årets Bildesign, og byr på en toppmoderne elektrisk kjøreopplevelse.

- Med IONIQ 6 Advanced bryter vi barrierer for hvor lite man må betale for svært lang rekkevidde. Hele 614 kilometer rekkevidde og en pris langt under en halv million er med på å gjøre denne modellen veldig attraktiv, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

- Som med IONIQ 5 Advanced, har IONIQ 6 Advanced et utstyrsnivå vi tror appellerer til mange kunder, og bilen peker seg virkelig ut når det kommer til hvor mye komfort, rekkevidde og kjøreglede man får for pengene.

Solid utstyrsnivå

IONIQ 6 Advanced har en lang utstyrsliste som standard, og inkluderer blant annet påkostede elementer som elektrisk bakluke, tofarget stemningsbelysning med over 4 000 fargekombinasjoner, og meget god lyddemping takket være doble laminerte sidevinduer og akustisk frontrute. Smarte IFS Matrix-lykter er også standard, så vel som en lang rekke komfort- og sikkerhetsegenskaper.

Bilen har blant annet Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando. Avansert navigasjonsbasert smart cruise control og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3’’ skjermer, filholder, automatisk nødbremse med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 18’’ felger og oppvarmede for- og bakseter, for å nevne noe.

IONIQ 6 Advanced får en startpris på svært gunstige 464 000 kroner (veil. levering på 12 900 kroner kommer i tillegg). Det betyr at man fra og med i dag kan få en IONIQ 6 som er 45 000 kroner rimeligere enn før. Den nye versjonen plasserer seg dermed godt under momsgrensen, og setter en ny standard for rekkevidde i denne prisklassen.

Gunstige priser også på IONIQ 6 Premium

IONIQ 6 Premium byr også på en meget spennende totalpakke, som inkluderer nær sagt alt utstyr som standard. Der Advanced er en stor og godt utstyrt sedan som byr på en veldig attraktiv pakke, er Premium alternativet for kunder som ønsker en helt toppspekket bil som byr på den aller mest avanserte teknologien og komforten.

IONIQ 6 Premium tilbys nå med meget gunstig finansiering, og biler er klare for rask levering.

- IONIQ 6 er Årets Bil i verden, Årets Elbil og Årets Bildesign, så det er liten tvil om at dette er en meget spennende bil. Når man tar inn over seg komforten, designet, teknologien og egenskapene denne bilen leverer, er den nye utgaven intet mindre enn et veldig godt kjøp, mener Knudsen i Hyundai.

Komplett pris- og utstyrsliste er tilgjengelig på Hyundai.no.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway