Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hyundai Vision T. Foto: Hyundai

​Hyundai slipper nye detaljer om en av selskapets mest spennende konseptbiler

I en helt fersk video viser Hyundai frem detaljer om designfilosofien i det spennende konseptet Vision T.
Hyundai har i dag sluppet en walkaroud-video av konseptbilen Vision T. Konseptet ble vist for første gang under LA International Auto Show høsten 2019, og i den ferske videoen tar Hyundais designsjef SangYup Lee for seg nøkkelkarakteristikkene ved konseptbilens design. Dynamisk arkitektur,

Hyundai Kona Electric. Foto: Hyundai

​Resirkulerer mer varme: Hyundai og Kia øker elbileffektiviteten med ny varmepumpeteknologi

Hyundai Motor Company og Kia Motors Corporation har i dag sluppet detaljer om selskapenes innovative varmepumpesystem, som benyttes i Hyundai og Kias globale utvalg av elektriske kjøretøyer med formål om å maksimere elektrisk rekkevidde i lave temperaturer.
Hyundai og Kias varmepumpe er en ledende innovasjon innen varmestyring, som maksimerer lengden en elbil fra Hyundai eller Kia kan kjøres på

Nye Hyundai Santa Fe. Foto: Hyundai

​Premiere på ny ladbar stor-SUV fra Hyundai

Etter å ha sluppet en forsmak på nye Santa Fe forrige uke, slipper Hyundai nå video, bilder og detaljer om den nye ladbare stor-SUVen som kommer til Europa høsten 2020.
Hyundai har i dag sluppet de første bildene og videoklippene av nye Santa Fe. Den oppdaterte utgaven av Hyundais flaggskip-SUV får en rekke forbedringer og oppgraderinger, og lanseres som både ladbar hybrid og tradisjonell hybri

Nye Hyundai Santa Fe. Foto: Hyundai

​Nye Hyundai Santa Fe blir ladbar – kommer allerede om få måneder

Hyundai Motor har sluppet det første glimtet av nye Santa Fe. Den nye generasjon av selskapets flaggskip-SUV blir elektrifisert og svært spennende i det norske markedet.
Hyundai har i dag sluppet det første bildeglimtet av nye Santa Fe. Den nye generasjonen får et nytt og karismatisk eksteriørdesign med tydelig signatur. I tillegg får bilen et oppdatert interiørdesign med nytt utstyr og oppgrad

Helt nye Hyundai i20 N. Foto: Hyundai

Hyundai avslører helt ny N-modell

Hyundai Motor har i dag sluppet to nye videoer som viser vintertesting av selskapets high perfomance-modeller, inkludert helt nye i20 N i kamuflert utgave.
Videoene er filmet i Arjeplog i Sverige, og viser Hyundais WRC-sjåfør Thierry Neuville som tester i20 WRC, RM19 og helt nye i20 N i full utfoldelse. I tillegg til videoene slipper Hyundai de første bildene av i20 N i kamuflasje.
I videoe

Hyundai Tucson. Foto: Hyundai Motor Norway

Hyundai utvider garantien som følge av COVID-19

Hyundai har besluttet å tilby sine kunder utvidet garantitid for å bidra til dugnaden i en tid som er utfordrende for mange.
Situasjonen verden befinner seg i som følge av COVID-19 skaper enorme ringvirkninger, og er utfordrende for veldig mange mennesker. For å bidra til dugnaden og å hjelpe selskapets kunder, har Hyundai besluttet å lansere garantiprogrammet ‘Hyundai C A R E’ i hele verden. <

Hyundai Kona Electric. Foto: Hyundai

Kona Electric utnevnt til beste elbil

Hyundai Kona Electric anerkjennes som den beste elbilen til salgs blant kompakte familiebiler i tidenes første utgave av TopGear Electric Awards.
Etter en imponerende testrute på tvers av ni europeiske land og med 1.600 kilometer tilbakelagt er Kona Electric utnevnt til den beste elbilen på markedet blant de kompakte familiebilene. Hyundais svært populære elektriske SUV blir ikke bare anerkjent

Hyundai Prophecy. Foto: Hyundai

Nye detaljer om Hyundai Prophecy

Hyundai Motor har sluppet nye detaljer om den helelektriske konseptbilen Prophecy.
I en ny walk-around video med Hyundais designsjef Luc Donckerwolke avsløres nye detaljer om inn- og utsiden av konseptbilen Prophecy.
Konseptbilen ble først vist under en digital premiere i mars. Selv om Prophecy er et konsept, speiler navnet at denne bilen er mer enn bare det. Prophecy viser ideer og egenska

Foto: Hyundai

Nytt Kona Electric design lanseres i Norge

Hyundai Motor Company skal nå lansere Kona Electric med nytt design i Norge. Det nye designet er det første i en serie dekorer rettet mot unge bilførere.
De første bilene ankommer Norge allerede i mai og er inspirert av anime, som er en fellesbetegnelse for asiatiske animasjonsfilmer og TV-serier. Det første dekoret i Hyundais nye designserie er basert på Koreansk anime, og er en homage til Hy

Hyundais exoskjelett VEX. Foto: Hyundai Motor Group

Hyundai vinner designpris – for exoskjelett

Hyundai Motor Group jobber med teknologi på en rekke områder, og har nå vunnet en prestisjepris for sitt nyeste exoskjelett.
Hyundai Motor Groups nyeste exoskjelettvest (VEX) har vunnet Red Dots pris for innovative produkter. Red Dot er en av de mest prestisjefulle designprisene i verden, og har blitt delt ut de siste 60 årene.
VEX er utviklet som en del av Hyundais engasjement for helse og

Hyundai har startet produksjonen av Kona Electric i Tsjekkia. Foto: Hyundai

​Nå er Kona Electric-produksjonen i gang i Tsjekkia

Hyundai Motor Company har nå startet opp produksjonen av Kona Electric ved selskapets fabrikk i Tsjekkia. De første elbilene til det europeiske markedet forlot fabrikken denne uken.

Den tsjekkiske fabrikken, som ligger ved byen Nošovice, produserer Kona Electric med stor batteripakke. Denne har en motor på 204 hk, et 64 kWt batteri og en WLTP-rekkevidde på 484 kilometer. Kona Electric er de

Hyundai Kona Electric med sykkelstativ på lastekrok. Foto: Hyundai

Hyundai lanserer lastekrok for Kona Electric og IONIQ Electric

​Hyundai Motor Norway lanserer nå lastekroker for elbilene Kona Electric og IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.
Hyundais populære elbilmodeller får nå viktig nytt utstyr i form av mulighet for lastekrok. Dermed blir både IONIQ Electric og Kona Electric enda mer praktiske for kundene.
Kona Electric får en lastekrok s

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway