Gå videre til innhold
TUCSON N Line. Foto: Hyundai
TUCSON N Line. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai lanserer sportslige TUCSON N Line i Norge

Hyundai har i dag sluppet priser på helt nye TUCSON Plug-in Hybrid N Line i det norske markedet. Nykommeren byr på sportslige designelementer og et påkostet interiør med særegne detaljer.

Hyundai Motor Norway lanserer i dag TUCSON Plug-in Hybrid N Line i det norske markedet. Dermed utvides TUCSON-porteføljen med en ny og attraktiv variant for dem som ønsker det lille ekstra når det kommer til sportslige detaljer og design.

Nykommeren TUCSON N Line fletter sporty følelser og motorsportelementer inn i det allerede særegne og fremoverlente TUCSON-designet. Elementer som egne N Line-felger og sportslige seter i semsket skinn er med på å gi den ekstra følelsen av ytelser. TUCSON har 265 hestekrefter som standard, og med elektronisk styrte dempere har man muligheten til å tilpasse stivheten og dynamikken i bilen. Styrefølelsen tilpasses også etter kjøremodus, og i N Line-utgaven styrer man bilen med et tykt og sportslig perforert skinnratt.

- Med N Line henter vi elementer fra vår performanceavdeling N, og tilbyr disse til en attraktiv pris i TUCSON. Dette er første gang vi tilbyr N Line i en ladbar bil, og det er grunn til å forvente mer av N-følelser på elektriske modeller i de kommende årene, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

TUCSON Plug-in Hybrid kom på markedet i 2021, og siden lanseringen i mai i fjor har modellen gjort seg bemerket som en av landets mest solgte ladbare hybrider. TUCSON byr på en rekke innovative funksjoner og egenskaper, som kameravisning av blindsonen, ultrasonisk sensor for baksetet og smarte sikkerhetsløsninger som dører som låses om man er i ferd med å gå ut når en bil passerer for nærme. I tillegg leveres bilen med en attraktiv ladbar drivlinje med avansert HTRAC-firehjulstrekk og elektroniske dempere som standard, så vel som en svært romslig og fleksibel kupé med 40-20-40-delt baksete og smarte oppbevaringsløsninger.

- TUCSON Plug-in Hybrid er en designvinner som blir ytterligere forsterket med N Line, og bilen byr på premiumfølelse og teknologi hentet fra klassen over. Den er helt enkelt en knakende god ladbar familie-SUV, avslutter Knudsen i Hyundai.

Salget av TUCSON Plug-in Hybrid N Line starter umiddelbart, og demobiler er allerede på vei ut til forhandlerne. N Line-modellen har en veiledende pris på 570 000 kroner (eks. levering), og som toppversjonen i TUCSON-porteføljen har den alt utstyr som standard.

Les mer om TUCSON her.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 35 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway