Gå videre til innhold
IONIQ 5 på IONITY-lader. Foto: Hyundai Motor Europe
IONIQ 5 på IONITY-lader. Foto: Hyundai Motor Europe

Pressemelding -

Hyundai tilbyr lynlading til lavpris – utvider og forbedrer IONITY-tilbud

 • Hyundai har siden 2021 tilbudt svært rabatterte priser på IONITY-lading, og utvider nå tilbudet med et nytt prisalternativ. I tillegg til Premium lanseres nå Lite
 • IONIQ 5-kunder får ett års gratis IONITY Premium-abonnement med i bilprisen, og aktiveringsperioden utvides fra 31. mars 2022 til 30. juni 2022
 • Gjennom IONITY får Hyundais kunder tilgang til hundrevis av lynladestasjoner i Europa

Som deleier i IONITY har Hyundai siden 2021 tilbudt svært gunstige priser på lynlading. Nå utvides tilbudet med et nytt prisalternativ.

Gjennom IONITY Premium har Hyundais kunder siden mai 2021 kunnet lade for bare 1,65 kroner per kWt på IONITYs lynladenettverk med et abonnement til 135 kroner måneden. Nå utvides tilbudet med IONITY Lite, hvor kunden bare betaler 48 kroner måneden for å lade for kun 4,35 kroner per kWt. De norske prisene er blant de rimeligste i Europa.

- Med dette tilskuddet i vårt IONITY-tilbud får kundene større valgmulighet, og de kan velge den prisstrukturen som passer deres bruk best. 1,65 kroner per kWt for lynlading med IONITY Premium er ekstremt gunstig, og den nye IONITY Lite-løsningen har også en meget konkurransedyktig pris med bare 4,35 kroner per kWt, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

 - Vi tilbyr IONITY-abonnementene gjennom vår ladetjeneste Charge myHyundai. Her sørger vi for transparent prising, god oversikt og smarte prisstrukturer. I tillegg til gunstige priser er noe av det beste med tjenesten at man bare trenger å forholde seg til ett ladekort og en enkelt faktura hver måned, uavhengig av hvilket av våre tilknyttede ladenettverk man har benyttet.

  Gratis tilgang for IONIQ 5-kunder

  Alle kunder som kjøper en IONIQ 5 får med gratis tilgang til IONITY Premium i ett år. Til å begynne med gjaldt tilbudet frem til 31. mars 2022, men Hyundai har nå utvidet aktiveringsperioden frem til 30. juni 2022. Alt man trenger å gjøre som kunde er å registrere seg for Charge myHyundai.

  I tillegg til at man får tilgang til over 400 IONITY-ladestasjoner på tvers av Europa, har man gjennom Charge myHyundai tilgang til over 300.000 ladepunkter i 29 europeiske land.

  I Norge omfatter dette blant annet alle ladere fra de største ladeleverandørene, som Mer, Recharge og Eviny (BKK). Dermed har man tilgang til de fleste hurtig- og lynladere på det norske markedet.

  - Charge myHyundai gjør lading på farten veldig enkelt for våre kunder, og med tilgang til de største ladenettverkene er det ikke minst enkelt å finne en hurtig- eller lynlader. I Charge myHyundai-appen kan man se ledige stasjoner og priser i sanntid, og sanntidsvisning av ledige stasjoner er også tilgjengelig fra navigasjonsskjermen i bilen. Utvidelsen av IONITY-tilbudet vårt bidrar til å gjøre tjenesten enda mer kundevennlig, og det er naturlig nok svært viktig for oss, avslutter Knudsen i Hyundai.

   Emner

   Kategorier


   Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

   Kontakter

   Øyvind L. Knudsen

   Øyvind L. Knudsen

   Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

   Relatert innhold

   Velkommen til Hyundai Motor Norway.

   Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

   Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

   Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

   Hyundai Motor Norway
   Alf Bjerckes vei 8
   0582 Oslo
   Norway