Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hyundai restrukturerer forhandlernettet

Hyundai ønsker å tilpasse sitt forhandlernett for å møte fremtidens behov. I den forbindelse sendes det nå ut oppsigelser til alle forhandlere. Nye kontrakter vil inngås suksessivt og endelig avklaring av hvem som blir med videre forventes i løpet av sommeren.
Hyundai har store vekstambisjoner fremover. I Norge vil lansering av IONIQ høsten 2016 være en viktig milepæl for Hyundai etter en sva

Bildeling med null utslipp

Bildeling med null utslipp

For den miljøbevisste byboer er bildeling med null utslipp en perfekt løsning.

Mediapris til bilbransjen for andre år på rad

Mediapris til bilbransjen for andre år på rad

Hyundai ble vinner av Årets Nyhetsrom sammen med If, Enova og LOS Energy. Med prisen ønsker arrangøren Mynewsdesk å løfte frem og belønne de som har lykkes med sitt kommunikasjons- og pressearbeid i 2015.

Lanserer ny flyvende IONIQ

Lanserer ny flyvende IONIQ

Drømmen om flyvende biler er her. Hyundai lanserer nå sin fjerde versjon av IONIQ, den flyvende IONIQ Hover.

Enda sprekere Tucson

Enda sprekere Tucson

Tucson får nå syv-stegs automatisk girkasse og en arbeisvillig 1,7 ltr dieselturbomotor

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway